KALLEM, "GÜREŞİMİZE TÜM MUĞLA DAVETLİDİR"

KALLEM, "GÜREŞİMİZE TÜM MUĞLA DAVETLİDİR"

Yapıldığı her dönem büyük beğeni ve coşkuyla gerçekleşen "Geleneksel Kafaca Boğa Güreşi", bu yıl 22'ncisi düzenlenecek.

Güreşe birçok il ve ilçeden boğaların katılacağını belirten Kafaca Tertip Komite Başkanı Ali Kallem, Muğlalıları hafta sonu yapılacak olan güreşe davet etti.

Muğla’da boğa severlerin merakla beklediği Geleneksel Kafaca Boğa Güreşi, 1 Ekim 2023 Pazar günü Kafaca mahallesinde gerçekleşecek. Kafaca İlköğretim Okulu ve Sağlık Ocağı yararına düzenlenecek olan güreşe değişik illerden kendini kanıtlamış boğalar katılacak.

Etkinlik öncesi davetlere başlayan 22. Kafaca Boğa Güreşleri düzenleme komitesinden Kafaca Gençleri, Kamu kurum ve kuruluşlara ile boğa severlere ziyaret ederek poşu ve plaket takdim ediyor.

Güreşin ücretsiz olduğunu hatırlatan Kafaca Tertip Komite Başkanı Ali Kallem, Muğlalıları hafta sonu yapılacak olan güreşe davet etti.

Kallem, “Geleneksel hale getirdiğimiz Boğa Güreşlerinin bu yıl 22.sini düzenliyoruz. Güreşlerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çevre illerden birçok boğamız katılacak. Boğa güreşinden elde ettiğimiz geliri sağlık ocağı ve okulumuzun yararına harcayacağız. Bu şekilde hem geleneklerimizi yaşatıyoruz hem de eğitime katkı sağlıyoruz. Heyecanlıyız. Tüm Muğla’yı 1 Ekim’de yapılacak boğa güreşimize bekliyoruz” dedi.

img-20230928-wa0059.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.