Jüpiter/Uranüs kavuşumunun  21 Nisan etkileri

Jüpiter/Uranüs kavuşumunun 21 Nisan etkileri

Astroloji uzmanı Buket Orhan Jüpiter/Uranüs kavuşumunun etkilerini yorumluyor

Jüpiter/Uranüs kavuşumu 21 Nisan etkilerini hissetmeye başladık. 14 yıl önce Koç burcunun 0 derecesinde kavuşum yapmışlar. Boğa burcunun 21 derecesinde kavuşum yapacaklar yönetici Venüs 17 Nisan kuzey aydüğümü ile kavuşum yapacak. 19 Nisan retro Merkür ve Venüs kavuşum yapacaklar. Eskilerden dönüş gelebilir, kaçırdığınız bir fırsat gelebilir, kaybettiğiniz değerli bir şeyi bulabilirsiniz. 17/21 Nisan Boğa ve Koç burcunun yönettiği ev konularından şans ve fırsatlar gelebilir. Değişimde zorlanan Boğa ile öncü fevri Koç burcu etkisindeyiz. Ani, hızlı, sürpriz gelişmelere hazır olun. Daha yeni bir tutulmadan çıktık. 20/21 Nisan Venüs Güneş tutulması tetikleyecek. Jüpiter/Uranüs kavuşurken Ay Başak burcunda üçgen açı ile desteklerken Mars Balık burcundan sektil açı ile destek atacak. Gelecek için temellerin atıldığı bir süreç olacak. Boğa/Başak/Balık/Akrep/Oğlak/Yengeç burçları ve bu burçlarda özellikle 15/25 derecede gezegen yerleşimleriniz varsa daha çok etki alırsınız. Venüs yönetiminde olduğu için para, finans, toprak, alım satım, aşk, evlilik, estetik konularında değişimler gündeme getirecektir. En son 1941 yılında kavuşum yapmışlar. Bir dahaki kavuşumu 2107 yılında yaşanacak. Uranüs Boğa burcunda ve Boğa burcu para, maddiyat ve bereketle ilgilidir. Aşk, ilişkiler, maddi ve manevi değerler ile ilgili hiç ummadığımız noktalara getirebilir. Jüpiter şansın, bolluğun, bereketin gezegenidir. Jüpiter astrolojide en iyicil gezegen ama iyiyi de kötüyü de büyütme özelliğine sahiptir. Önümüzdeki 2 aylık süreçte hayatınızda ani güzel sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa burcu hangi evinizde bakın, bakalım su ve toprak gruplarında 15 ile 25 derece gezegeniniz var mı? Tam kavuşum 21 derecede, postun altına arkadaşlarınızı etiketlemeyi unutmayın. Siz nerden etki alıyorsunuz, şekerlerim, haydi yorumlara! Şans ve fırsatlar benimle.

Koç/Terazi = para, finans, miras, nafaka, eş gelirleri ile ilgili alacaklar sürpriz gelişmeler, ek gelirlerde artış, iş değişim, maddi konularda büyük fırsatlara hazır olun.
Boğa/Akrep = evlilik, ortaklık, taşınma, aşk, çocuk, dış görünüş, yurt dışı, kariyer ve kariyerde yükseliş konularında sürpriz gelişmelere hazır olun.
İkizler/Yay = ruhsal uyanış, sağlık, şifa, iş hayatınızda büyük bir şans, hayellerin gerçekleşmesi, kariyer değişimi, yurtdışı konularında sürpriz gelişmelere hazır olun.
Yengeç/Oğlak = aşk, çocuk sahibi olmak, yatırımlar, hobiler, sosyal çevre, kariyerde gelir artışı, hayal ettiğiniz bir durumun gerçekleşmesi, evlilik, hobiyi mesleğe çevirme fırsatı.
Aslan/Kova = kariyerde yükseliş, ev alım/satım, miras konusunda şans, evlilik, taşınma, terfi, atama gibi konularda sürprizlere hazır olun.
Başak/Balık = araç alım/satım, çevre değişimi, eğitim, hukuksal konuda başarı, yurt dışı, seyahat, dileklerinin kabul olması, beklediğin haberin gelmesi, ticari anlaşmalar konusunda sürpriz gelişmelere hazır olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.