Jüpiter ikizler burcunda

Jüpiter ikizler burcunda

26 Mayıs 2024 - 10 Haziran 2025 tarihleri arasında büyük Benefik Jüpiter, İkizler burcunda evrensel seyahatine devam edecek.

Bu geçiş, 2012-2013 yıllarına da atıfta bulunacak. Özellikle İkizler, Terazi, Kova, Aslan ve Yay burçları etkilenirken, yükselen burcu, ay burcu ve kişisel gezegenleri İkizler burcunda olanlar şanslı etkiyi alacaklar!

Evet, artık hareket zamanı. Her şeyin hızlandığı günler geldi. Bu dönemde her şeyi hızlandırılmış gibi yaşayacak ve zamanı tutamıyormuş gibi hissedeceğiz. Haberlerin aşırı hızlı yayılması, dedikodunun ortalığı kavurması, herkesin leyleği havada görmüşçesine oradan oraya seyahat etmesi, eğitim almak ve kendini geliştirmek isteği, akademik kariyer arzusu, kişisel gelişim ve astroloji eğitimleri bu dönemde öne çıkacak. Hatta turist rehberliği ve yabancı dil tabanlı meslek seçimleri, uluslararası ilişkilere dayalı eğitimler bu dönemde daha çok tercih edilebilir.

Hızlı çekilmiş filmler gibi bir yıl yaşayacağız. Bu nedenle, bu dönemde alınan tüm bilgiler yüzeysel kalabilir; birini hazmetmeden diğeri gelebilir.

Jüpiter İkizler transiti ne mesajlar veriyor?

Zaman zaman iç geçirip, geçmişe gidip "Ah, keşke şimdiki aklım olsa o fırsatı kaçırır mıydım?" deriz ya! İşte şimdi karşınıza gelecek yeni fırsatlar ve şanslar, 2012-2013 yıllarında kaçırdığınız trenin tekrar istasyonunuzdan geçmesi gibi olacak. Tek farkı, bu sefer daha gelişmiş, daha hızlı ve konforlu bir tren olacak. Bu seyahat, 12 yıllık döngünün sonu. Kimimiz biletini alırken, kimimiz yeni yolculuğuna başlayacak. Haksızlığa uğradıysanız, hakkınızın kimsenin yanına kalmayacağını deneyimleyeceksiniz.

Yalnızlık Allah'a mahsustur değil mi? Bazen yalnız kalmaktan korkarız ya da yorgun düşeriz tek başımıza mücadele etmekten. Sen de böyle hissettin mi? Duygusal yorgunluğunu ve boşluğunu buzdolabının önünde doldurmaya çalıştın mı? Ümidini kesip, bu döngüyü kabullendiğin ve değişmeyeceğine inandığın oldu mu? "Bundan sonra ancak mucize olur" dediklerin var mı? Şimdi hemen kalk, önce diyetisyenden randevu al, spor salonuna yazıl, tatil planları yap ve imaj değişikliği için kolları sıva. Çünkü hayatına öyle bir hız geliyor ki, dolabın önüne geçmeye bile fırsat bulamayacaksın. Hatta bir deri bir kemik kalma ihtimalin yüksek.

Ruh eşinin elini omuzunda hissedeceğin, hayatın kalabalıklarla, arkadaşlarla akacağı, bol bol seyahat edeceğin döngün başladı. Kendini keşfetme isteği ile yeni kurslara, yeni eğitimlere katılmak sana çok iyi gelebilir. Yeni yerler keşfetmek, bol seyahat etmek için planlarını yapmalısın. Ya da hayalindeki işi yapman için fırsatları değerlendirme zamanıdır. Bu dönemde meraklı bakışlar üzerinde olabilir, sen de meraklı bir yapıda olabilirsin. O kadar çok ve hızlı bilgi akışı olacak ki, hangisi gerçek, hangisi yalan, kafa karıştıracak.

Medya, reklam ve habercilik; kitaplar, söz yazarları, din adamları ve dini konular gündeme gelebilir. Sosyal alanını, yaşam alanını daha çok büyütmek isteyebilirsin. Bu dönemde kurslar ve eğitimler oldukça talep görecek çünkü herkesin bir değişim isteği olacak. İnsan olmak, kendin olabilmek ve değişim için yeni rota çizmek adına kendini geliştirmeye, büyütmeye yönelik eğitimler alacaksın.

Jüpiter İkizler burcunda diyor ki:

Bugün işini yarına bırakmazsın, ama hevesin kaçarsa işi bırakıp başka bir işe yönelebilirsin. Sürekli eğitim almak istersin, eğitime doymazsın çünkü her şeyi öğrenmeye adeta yemin edersin. "Bir çiçekle bahar yaşanmaz" deyip, her çiçekten bal alırsın. Monotonluktan hoşlanmaz, gezip görmek ve eğlenmek istersin. Dünyayı gezmek, keşifler yapmak için tatil planları hazırlanıyor. Bilgi alışverişi çok fazla, inanılmaz bilgi akar ama kiminin gerçek kiminin asparagas olduğuna sen karar vereceksin.

Bir senedir duygusal açlıktan kendini buzdolabının önünde bulduğun günlerin sonu geldi! Kapağı kapat ve şimdi bilgi açlığını doyurmak için kitaplara ve eğitim videolarına saldırabilirsin. Yağ yapma değil, yağ yakma zamanı! Hayatındaki hareketlilik fazla fazla yağlardan kurtulmanı sağlayacak. Leyleği havada gören birçok sevdiğin insan göreceksin. Hayat öyle bir akar ki, kimler nerede, ne zaman, ne yapıyor, magazin hayatının merkezinde olacak!

Jüpiter'den haberler: Şok şok şok! Aldatılmalar ifşa oluyor. İlahi adalet hakkedişleri dağıtıyor. İkramiye mi alacaksın, borç mu ödeyeceksin? Yargıya girmezsen, büyüklenmezsen, kendini farklı göstermezsen, dedikodu yapmazsan ikramiyen hazır!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.