JANDARMA UYUŞTURUCU TACİRİNİ YAKALADI

JANDARMA UYUŞTURUCU TACİRİNİ YAKALADI

Jandarma ekipleri Bozburun da bir otele baskın düzenli 5 kişiyi gözaltına aldı. Otel sahibi tutuklandı

Jandarma ekipleri Bozburun mahallesinde dün gece yaptıkları operasyonda uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapılan bir otele baskın düzenleyerek 5 kişiyi gözaltına aldılar. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı.

Oteli uyuşturucu imalathanesine çevirmişler whatsapp-image-2022-02-01-at-18-13-01.jpeg

Marmaris İlçe jandarma Komutanlığına bağlı Bozburun Jandarma karakolu ekipleri uzun süredir teknik ve fiziki takip altında tuttukları bir otele baskın yaptılar. Yaptıkları baskında 1 adet hassas terazi, plastik saksıda 8 kök kenevir ve bunları yetiştirmekte kullanılan aydınlatma, havalandırma ve ısıtma sistemi, 40 gram kenevir tohumu,karışık esrar maddesi, 25 gram metamfetamin, çok sayıda uyuşturucu madde kullanımını yapılan malzeme ile kurusıkı tabanca ve ile 9mm tabanca fişekleri ele geçirdi.

whatsapp-image-2022-02-01-at-18-13-01-1.jpeg

Jandarma ekipleri operasyon düzenledikleri apart otelde yakaladıkları işyeri sahibi E.M.D (41) otel çalışanı ve 16 farklı suçtan kaydı bulunan V.Ö (34) ile birlikte uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yaptıkları değerlendirilen C.E (64), A.E (61), S.İ( 33) isimli şahıslar ile olmak üzere 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldılar. Jandarma karakolunda sorguları tamamlanan şüpheli şahıslar sağlık kontrollerinin ardından, uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak için yer temini, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak, 6136 sayılı kanuna muhalefet, 2313 sayılı kanuna muhalefet suçlarından Adliyeye sevk edildiler.

whatsapp-image-2022-02-01-at-18-11-10.jpeg

Adliyedeki sorguları biten C.E, A.E, S.İ tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, tutuklu yargılanmak üzere hakim karşısına çıkarılan ve 16 farklı suçtan kaydı bulunan otel çalışanı V.Ö denetimli olarak serbest kaldı. Sahibi olduğu oteli imalathaneye çeviren Emre M.D ( 41) tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edildi.

whatsapp-image-2022-02-01-at-18-13-01-2.jpeg

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ve Marmaris Adliyesi tarafından yürütülen soruşmanın devam ettiği bilgisi edinildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.