JANDARMA ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE KASKIN ÖNEMİNİ ANLATTI

JANDARMA ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE KASKIN ÖNEMİNİ ANLATTI

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri ‘Hayatı kafana tak güvenli yaşamaya bak ‘ konulu kask kullanımını arttırmaya yönelik projeler dahilinde kırsal mahallelerde öğrenciler ile bir araya geldi.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik ekipleri bugün 13.00-16.00 saatleri arasında Bozburun mahallesine bağlı Orhaniye Kızkumu mevkiinde Orhaniye İnci Narin ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine ‘Hayatı Kafana Tak Güvenli Yaşamaya Bak’ konulu eğitimler verdi. Okul öğretmenleri tarafından hazırlanan ve öğrencilerinin kask kullanımının öneminin amaçlandığı etkinlikte Jandarma ekipleri öğrencilere motosiklet ve bisiklet sürücüleri için kask ve koruyucu tertibat kullanımı ve güvenli sürüş konusunda bilgilendirilmeler yaptı.

Etkinlik sonunda öğrenciler Jandarma ekipleri ile birlikte okullarının önünden geçen motorları durdurup kendi tasarladıkları yapışkan çıkartmaları kask ve Motosikletlerin görünür yerlerine yapıştırıp motor sürücülerine kask taktıkları için teşekkür ederek konu ile ilgili broşürler dağıttılar.

whatsapp-image-2023-03-03-at-18-27-42-1.jpeg

whatsapp-image-2023-03-03-at-18-27-42-2.jpeg

whatsapp-image-2023-03-03-at-18-26-20-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.