İsminin sırlarını duymaya hazır mısın?

İsminin sırlarını duymaya hazır mısın?

Numeroloji uzmanı ve Ay Akademi eğitmenlerinden Gökçe Hatun Çelik isimlerin önemini anlattı.

Sayılar her yerdedir, şu anda bu kelimeleri okurken bile saate bakın. Sayıları göreceksiniz. Kimlik kartınızda, cep telefonunuzda, saatinizde, apartman ve sokak tabelalarında, reklamlarda, bilgisayarda ve hatta üzerinizdeki kıyafetlerin açıklama kısmında, yani her yerde.

Matematiksel bir dünyada yaşıyoruz. Zaman ve uzay çağında, her şey sayılarla ölçülür. Konum gönderirken sayılardan yararlanırız, bilgisayar işletim sistemi ve telefonlar sayı algoritmasına bağlıdır.

Zaman sayılarla ölçülür, dünyanın neresine giderseniz gidin bir saat altmış dakikadır. Kimlik kartında seni tanımlayan bir numara vardır, doğduğun tarih ise yine rakamlardan oluşmuştur. Bir vergi numaran, banka hesap numaran ve telefon numaran vardır. Aldığın her şeyin bir barkodu vardır.

…Bu böyle devam eder, gider. Sayılarla o kadar iç içeyiz ki, bir saniyeliğine tüm sayıları çıkardığımız düşler misin?

Sayılar kelimelerin çok ötesindedir. Enerjinin ifade şekli, evrenin kendisini anlatma şeklidir.

Kadim uygarlıklar, evrenin sırlarını sayılar içine gizlemişler ve bu şekilde hem diğer nesillere aktarabilmişler hem değişimini ve kötü şekilde kullanımı engellemişlerdir. Numeroloji olarak adlandırılan sayı bilimi de böylelikle oluşmuştur.

Numeroloji insana kavrayış yeteneği sunar. Yaşamına dair bir harita sunar ve böylelikle insana içinde bulunduğu yaşama, yeteneklerine, yaşam amacına, eksiklerine, derslerine ve sürekli tekrarlanan olaylarına cevap verdiği için tam bir yaşam kılavuzu sunmaktadır. Sadece insanı değil aynı zamanda evreni de ilgilendirdiği ve yıllık döngüleri de hesapladığı için gündelik kullanımda fırsatlar sunar.

Eğer merak ediyorsan, lotoda çıkacak sayıyı bilmez, bir kişinin ölüm zamanını öngörmez. Kehanet ve gelecekten haber vermez. Çünkü sayıları içeren kadim bir ilimdir. Ruh dünyaya gelmeden önce bir yaşam potansiyeli seçer. Bunu ailesi ile telepatik bağ kurarak isim ve soyisme yansıtır ve kendine yine potansiyele uygun bir doğum tarihi seçer.

Tıpkı astroloji ilmi gibi, isim ve soyisim ve doğum tarihin senin yaşamının sırlarını taşır. Kendinle ilgili gizemleri öğrenmeye hazırsan, numeroloji de senin için hazır.

Kaybolursan Burdayım

Gökçe Hatun Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.