İNTİHAR DEĞİL CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ

İNTİHAR DEĞİL CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ

Üç çocuk annesi Figen Çoban'ın telefonuna gelen mesaj yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı. 21 Ocak'ta meydana gelen olayda talihsiz kadının babası Show tv de yayınlanan bir programda kızının katilini aramıştı.

Edinilen bilgiye göre, üç çocuk annesi Figen Çoban'ın (40) üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdiği iddia edilmişti. Üç çocuk annesi talihsiz kadının kocası tarafından önce dövülüp sonra da yakıldığı ortaya çıktı. Kızının intihar etmediğini savunan babası Haydar Karataş katıldığı bir televizyon programında ' “kızım önce darp edildi, öldürüldü ve darp izleri belli olmasın diye de ardından yakıldı” diye iddia etmişti.

Jandarmanın şüpheli ölüm olarak açtığı dosyada, Figen Çoban'ın kocası ve kayınbiraderi olay günü gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartı ile salıverilmişlerdi. Jasat ekiplerinin araştırmasında kadının kendisine gelen bir mesaj nedeniyle eşi M.Ç. (44) ile tartıştığı belirlendi. Bu gelişme üzerine cinayet şüphesiyle soruşturma tekrar başlatıldı. Soruşturmada Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Turgut Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT timi, Figen Çoban'ın kocası M.Ç. ile H.Ç, V.S. ve S.Ç.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen M.Ç., H.Ç ve S.Ç canice kasten adam öldürme suçundan tutuklanırken V.S isimli şahıs ise serbest bırakıldı.

fh.jpg,

aw842365-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.