İkizler Burcunun 16. derecesinde Venüsyen Yeniay

İkizler Burcunun 16. derecesinde Venüsyen Yeniay

Astroloji uzmanı Işıl Yıkılmaz ikizler yeniaynı yorumladı.



İkizler Yeniayı kapımızı çalıyor! Venüs'ün bu dönemki yanık tavrıyla, ilişkiler, para ve güzellik konuları ön planda! Ama beklenmedik misafirler de var: Plüton ve Satürn, kuyruğunu bize dolamış hem dönüşüm hem de sınav vaat ediyorlar. Anın haritasında Terazi burcu yükseliyor ve Yeniay Rigel sabit yıldızının altında. Biraz karmaşık gibi görünebilir, ama endişe etme, ben sana her şeyi anlatacağım!

İşte şimdi İkizler burcunda toplanan gezegenler, hızlı değişimleri, kafa karışıklıklarını, kardeşler, eğitim, ticaret ve arkadaşlıklarla ilgili konuları gündeme getirecekler. Merkür'ün öğrenme merakı ise bilgi alışverişi, yeni eğitimler alma, yeni seyahatlerde bulunma, arkadaş sohbetlerinin çoğalması, hobilerle ilgilenme, yeni kitap okuma, yazma gibi konularda oldukça pozitif. Fakat hatırla, Satürn'ün devrede olduğunu. Yani, yanınızda her daim bir şemsiye gibi bir B planı bulundurun, çünkü hava da her an değişebilir!
Venüs’ün yanık olmasıyla bu dönemki tavrı, ilişkiler, ortaklıklar ve adalet konularını ön plana çıkarıyor.
Pamuk Prenses ‘in yediği elmayı düşün: Görünüşü müthiş, tadı şahane, ama bir ısırık aldın mı işler değişebilir. Venüs, tam da böyle cazip ama tehlikeli görünebilir bu dönemde.

Hayatınızın aşkı ya da mükemmel iş fırsatı gibi görünen şeylerin ardında, aldatılma riski var. Gökyüzü uyarıyor! Aman dikkat! Çünkü yeni tanışacağınız kişi size kendini anlattığı gibi olmayabilir, hatta vaat ettiklerini yerine getirmeyebilir. Mümkünse siz de bu aralar hiçbir konuda sözler vermeyin. ‘Bakarız’ diyerek sonraya öteleyin.
Eğer toksik bir ilişkiniz varsa ve kendinizi ifade edemiyorsanız, muhtemelen bitmesine karar verebilirsiniz. Bu dönem ilişkilerde biraz tartılma olabilir.
Eğer arkadaşlarınızla aranıza mesafe giriyorsa, bir oturup düşünün neden diye?
Ayın en önemli konusu finans! Dikkat et, her duyduğuna atlamıyorsun değil mi? Öyle tüyo alıp, fon, Bitcoin, borsa hakkında yanlış bilgilerle dolandırılma riskine girme. Sonuçta, denize girmek için yaptığın tatil planı suya düşer, aman uyarmadı deme. Harcamalara çok dikkat et, planlı harcama yap!
Ortalık yanlış bilgiyle dolup taşacak, her duyduğuna inanma. Zaten dedikodu alıp başını gider. Sen de bilginle öne çık, pot kırmaya müsait birisin. Hatta dedikodu mesajını arkadaşına atarken yanlışlıkla dedikodusunu yaptığın kişiye gönderme ihtimalin yüksek!
Ayrıca, bu dönemde yapacağın estetik ve güzellik bakım işlemlerine de dikkat etmelisin. Çünkü bu dönemde yapılacak işlemlerin sonucu senin için hüsran olabilir. Eğer mutlaka yapman gereken bir işlem varsa, mutlaka güvendiğin bir doktordan ve kuaförden yardım almalısın. Ayrıca, eğer ilk defa bir işlem yaptıracaksan, en az 15 gün bekle. Çünkü dediğim gibi, şu anda aldığın kararın sonucuyla uzun süre uğraşmak istemezsin. Nasılsa şimdiye kadar bekledin, biraz daha beklemek senin için daha iyi olabilir. Sonuçta, acele işe şeytan karışır derler, bir de senin başına kargaşa çıkmasın!
Önümüzdeki 15 gün, karma bizimle! Unutma, Pamuk Prenses ‘in sonunda olduğu gibi, vazgeçmeden kabule geçip, hayatına devam edersen ve kendine inanırsan her şey mutlulukla ve aşkla son bulacak.
Gökyüzü rehberin olsun!
BURÇLARA ETKİSİNE BİR BAKALIM MI? ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUYUN. İKİZLER HANGİ EVİNİZDEYSE VE YENİAY HANGİ EVİNİZE DÜŞÜYORSA, BİREYSEL ANLAMDA ETKİYİ O KONULARDAN ALACAĞINIZIDA HEMEN ŞURAYA NOT DÜŞEYİM.
KOÇ YÜKSELEN KOÇ: Bu dönem senin için eğitim konuları kısa seyahatler, arkadaşlarla bol eğlence ve iş toplantılarla geçiyor. Durmak bilmeyen hız ve bitmeyen organizasyonlar, derken oradan oraya koşturacaksın. Hayat yarış pisti gibi bazen, ama unutma, her arabayla yarışa girmek zorunda değilsin! Biraz yavaşlayıp etrafına bakmak, yol arkadaşlarını daha dikkatli seçmeni sağlar. Kim bilir, belki 'yeni edindiğin, dost' dediklerin aslında dedikodunu yapıp, yarışıyordur seninle!
BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Bu dönemde, havada uçuşan paralarını düşünürken uykuların kaçıyor, değil mi? Neyse ki paranın değerini anlıyorsun. Arkadaşlarınla gezip, tozup, yedin içtiysen de üzülme bunları sen hakkettin. Bunlarda hayatın kar kısmı sana. Ancak bu dönemde artık biraz kemerleri sıksan iyi olacak çünkü tünelin ucu böyle gidersen karanlık. Daha fazla çalışıp, daha az harcayarak finansal dengeyi sağlamak önemli çünkü o zaman kazancın çifte kavrulmuş gibi artacak.
İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Tahtında, tacında sahibi sensin bu yeni ayda. Tüm hayallerin gerçekleşecek, arabamı istiyorsun, yeni bir ilişki, evlilik, teklif ilişkinde ise yeni soluk, sorunların çözülmesi ve yenilenmek, hatta yeni bir ev yeni bir iş yani ne istorsan hepsi geliyor. Yani sana el sürmek lazım bu ara yapman gereken hayattan ne istiyorsan dile ve talep et. Evrene sor hepsini alan hızında gerçekleşmesi için neler mümkün?
YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Geçmişin izleri hep hayatının bir köşesinde mi dolaştı? Artık o eski hikayeleri düşünüp üzülmek yerine, yüzleşme vakti geldi. Lunaparktaki kamikaze gibisin; korksan da en öne oturuyorsun çünkü heyecan hep en tepeden gelir, değil mi? Bilinçaltın şifa arıyor artık. İlham kaynağına sarıl, özgürlük sadece bir adım uzağında!
ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Bu dönemde denge buluyorsun. Kontrolü bırak ve akışa kapıl, sürprizlere yer aç! Yeni arkadaş grupları seni özgürlüğe yönlendiriyor. Egonu kenara koy, farklılıklara açık ol, zenginlik orada! Tadına doyulmaz bir hafiflikle yaşa hayatı.
BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: kariyer sahnesinde şimdi senin zamanın! Eğer bekarsan, kendi yoluna odaklanarak hayatındaki bir patlama yapacaksın! Evliler içinse, eşinizle birlikte yeni projelerinizi başlatma zamanı. Hem işte hem aşkta zirveye oynuyorsun, adeta bir akrobattan daha yeteneklisin! Hayatındaki değişim rüzgârı estikçe, hatta bekarsan kariyer yaparken birden kendini evlenme hayalleri kurarken bile bulabilirsin! Yıldızlar seninle, hiç durma ve bu renkli yolculuğun tadını çıkar!
TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Hayatının renklerini değiştirmeye hazır mısın? Boya fırçanı kaptığın gibi, yeni tecrübelerle dolu egzotik bir tablo yapıyorsun! Bu dönemde yeni insanlar tanıyacak, egzotik deneyimler yaşayacak, göz kamaştırıcı yerler göreceksin. Valizini hazırla, çünkü uzak yolculuklar, farklı ülkeler ve kültürler seni bekliyor. Tam da hayalindeki mükemmellik! Zamanında içinden dilediğin sınırları şimdi hop diye aşıyorsun, jet hızıyla! Hazırsan, hayat sahnesine çık ve oynamaya başla!
AKREP VE YÜKSELEN AKREP: bu dönem kafanda bir değil birkaç tane tilki dolaşıyor değil mi? bir yandan finansal işler bir yandan eşinle ya da orta alanla ilgili ailenle ilgili maddi konular yatırımlar, ödemeler off☹️ bunlarla uğraşmak zorunda kalmak istemezdin fakat bu konularda hızlı ve zekice hamlede bulunup yine krizi çok iyi yöneteceksin. Tabii bunları düşünürken aşkı unutma bu ara! sanki orayı biraz bloke edeceksin ama senin yaşam enerjin Tutkunda bunu unutma!
YAY VE YÜKSELEN YAY: Diyorsun ki, "Bu dönemde keyfim yerinde, kimse bana ilişmesin!" Çünkü yeni teklifler, yeni arkadaşlıklar hayatına neşe saçarken, bol iletişimde ve gezmelerdesin. Fakat aile durmuyor! Onların sorunları, maddi konuları ve sorumlulukları, evinin işleri hayatın sorumlulukları... Yine bir sınır koyacak çünkü unutma ihtimalin, rüzgâra kapılıp boş verme ihtimalin yüksek. Hayatı dengelemeyi öğrenmen şart!
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Bu dönemde oldukça hareketlisin. Telefonlar susmayacak mailler durmayacak gibi gözüküyor ama şikâyet etme! zaten bir sorumluluk delisi olarak her işi detaylı yaparak yoruluyorsun. İş hayatında seni öne çıkartarak ödüllendirecek. Çok fazla imkân var kapılar açılacak birazcık olumlu düşünmeye özen mi göstersen? zaman yönetimini iyi yaparsan ve olumlu düşünürsen bunların hepsini daha güzel dengelersin haksız mıyım?

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Resmen uzaktan birbirinizi izlediğiniz Aslan burçlarıyla yer değiştirmiş gibisin! Bu ne ihtişam, bu ne kibir, bu ne güzellik! Evet canım Kova, bugünlerde aşktan yana şanslısın, yaratıcılık konularında da şanslısın. Hayatında inanılmaz olumlu gelişmeler ve çok tatlı organizasyonlar var. Işığının parladığı bir dönemdesin! Bu arada, bu kadar güzelken her şeyde dikkat etmen gereken tek bir şey var: o ihtişam, o takdir, o şaşa... Sana fazla para harcayabilir, bütçeye dikkat!
BALIK VEYÜKSELEN BALIK: Bu dönemde evdesin. Şimdi buna sevindiğini biliyorum, ama maalesef sana iyi haber veremeyeceğim! Bu dönem, ev işleri, aile işleri, evin su borularının tamiri, ustalarla kapışma hatta ulaşım çalışmaları gibi sana iş yükü getirecek şeylerle dolu olacak. Evdeki trafiğin öyle bir artacak ki, park etmeye vaktin olmayacak! Ama maddi anlamda ailenle güzel pozitif gelişmeler tüm trafiği bir anda durduracak! Yorulduğuna değiyor anlayacağın.

ASTROLOG
Işıl YIKILMAZ
Instagram: isilisilastro

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.