İKİNCİ EL OTOMOBİL ALMAK İSTEYENLER EXPERTİZİN ÖNEMİNE DİKKAT EDİN

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALMAK İSTEYENLER EXPERTİZİN ÖNEMİNE DİKKAT EDİN

Marmaris Dynobil Oto Expertiz firması yetkilisi Onur Ünver, expertiz işlemlerini ve neden doğru yerde yapılması gerektiğini anlattı.

İkinci el araç almak isteyenler, araçlarda her hangi bir hasar, zarar ya da arıza var mı diye expertiz firmalarına götürüyor. Alınan expertiz raporlarında aracın motor, kaporta, hava yastığı gibi yaşamsal bilgileri cihazlar tarafından yazılıyor

Onur Ünver ‘’ Oto Expertiz özellikle ikinci el araç alım satımlarında kesinlikle yapılması gereken bir işlemdir. Hem alıcının hem de satıcının daha sonra çıkabilecek sorunların önüne geçebilmesi için doğru ve güvenilir firmalardan alınması gerekir’’ dedi.

Dynobil Marmaris Oto expertiz firmasına gelen araçlar tecrübeli ustalar tarafından önce kaldırılıp aracın alt takımlarda arıza var mı diye kontrol ediliyor. Seçilen paket içeriğine göre hava yastıklarının kontrolü yine işinde uzman ustalar tarafından yapılıyor. Araçlar cihazlara takılarak motor, mekanik aksamları, fren denemelerinden sonra yol kontrol denemeleri yapılıyor.

Onur Ünver ‘’Yapılan testlerden sonra gayet anlaşılır bir şekilde tane tane maddeler halinde rapor yazılıyor. Bu raporlar Ticaret Bakanlığı onaylı ve TSİ standartlarına uygun şekilde hazırlanıyor. Bizi tercih eden müşterilerimiz gönül rahatlığı ile alım satım işlemlerini yaptırabilir ‘’ şeklinde konuşarak önce tecrübe ve güven diyerek Marmarislileri firmalarına davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.