İKİNCİ EL ARAÇ ALIRKEN DOĞRU EXPERTİZ RAPORU ALIN

İKİNCİ EL ARAÇ ALIRKEN DOĞRU EXPERTİZ RAPORU ALIN

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde 220 bayi ağı ile otoexpertiz alanında hizmet veren Dynobil firmasının Marmaris şubesi yetkilisi Onur Ünver tecrübelerin ve yeterli teknolojinin gerekliliğini anlattı.

whatsapp-image-2022-06-17-at-08-52-51.jpeg

Özellikle pandemi döneminden sonra sıfır araç satın almak zorlaşırken ikinci el piyasası fiyatları da arttı. Dişinizden tırnağınızdan arttırarak aldığınız aracı alırken en doğru tespitler ile almak en büyük hakkınız. Marmaris Dynobil oto expertiz firmasının yetkilisi Onur Ünver otomobil alırken expertizin önemini anlattı.

Oto expertiz işlemleri neyi içerir?

Onur Ünver : ikinci el araç alırken oto expertiz firmasına getirdiğiniz zaman aracın değişen parçası, airbag kontrolü, aracın boyası, kaportası, kilometresi, motor mekanik aksamı durumu hakkında en doğru bilgiyi uzman bir kadro ve doğru cihazlardan çıkan sonuçlar çok önemlidir. Biz firma olarak önce insan hakkını koruyoruz detaylara dikkat ediyoruz.

Yanlış oto expertiz raporu çıkabiliyor mu?

Onur Ünver : yanlış oto expertiz raporları çıktığını duydum ancak bizim firmamızda böyle durum hiç başımıza gelmedi. Özellikle deneyimli bir ekip ve teknoloji ile yapılması gerektiğinin üzerine basarak söylüyorum. Araç sahibi başka bir expertiz firmasında aracın işlemlerini yaptırıyor alıcı bizim firmamıza getiriyor önceki expertizden farklı sonuçlar çıkabiliyor. İkinci el araç alıp satmadan muhakkak Dynobil Marmaris şubemize gelmelerinde yarar var.

Expertiz hizmetlerini kim denetliyor?

Onur Ünver : expertiz firmaları Ticaret Bakanlığı tarafından denetleniyor. TSE -HYB hizmet yeterlilik belgesine sahip evraklar ve kurumsal belgelerimizi teslim ediyoruz.

Adresiniz tam olarak nerede?

Onur Ünver : Marmaris Dynobil otoexpertiz firması olarak bizler alanında uzman tecrübeli ekibimiz ve teknolojimiz ile ikinci el araç alıp satacak ya da aracında merak ettiği bir durum olanları adresimize bekliyoruz. Marmaris’te hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Adresimiz Beldibi sanayi girişinde akaryakıt istasyonunun arkasında ayrıca 0542 761 48 57 ve 0533 458 98 78 numaralı telefonlardan arayarak randevu oluşturabilirler.

whatsapp-image-2022-06-17-at-08-58-27.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.