İçmeler'de ki inşaat kazasında bilirkişi ön rapor bekleniyor

İçmeler'de ki inşaat kazasında bilirkişi ön rapor bekleniyor

İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisi dahil 4 kişi gözaltına alındı.

Marmaris’e 11 kilometre mesafedeki İçmeler mahallesinin girişinde özel bir firmaya ait sosyal tesis, otel inşaat alanında dün akşamüzeri edinilen ilk bilgilere göre şiddetli rüzgarın etkisi ile çelik kalıp iki işçinin üzerine düşmüş, İsmail Tepebaşı isimli işçi olay yerinde hayatını kaybetmiş, Y.G isimli işçi de yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Emniyet güçleri olayın ardından şantiye şefi, yüklenici firma sorumlusu ve inşaat alanından sorumlu iki kişiyi Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Emniyet merkezine getirdi.

Marmaris Kaymakamlığı Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı iş kazası ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken inşaat alanında iki iş güvenliği uzmanı görevlendirilerek olay yerinde çalışmaya başladı. Bilirkişi olarak incelemelerine başlayan iş güvenliği uzmanlarının rapor sonuçları beklendiği belirtildi. Gözaltı süreçleri devam eden 4 kişinin bilirkişi ön raporunun ardından mahkemeye sevk edileceği bilgisi edinildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.