İÇMELERDE KAZA  1 AĞIR YARALI

İÇMELERDE KAZA 1 AĞIR YARALI

İçmeler mahallesinde bir otomobil elektrikli scooter a çarptı. 19 yaşındaki scooter kullanıcısı ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Olay bu sabah saatlerinde Marmaris’e 11 kilometre mesafedeki İçmeler Mahallesi Piri Reis caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 48 NH 496 plakalı otomobil sürücüsü E.Y seyir halinde iken caddelerin kesişme noktasında 19 yaşındaki Beste Olcar’ın kullandığı elektrikli scooter ile çarpıştı. Kazayı görenler 112 acil ihbar hattını aradı, ihbarın ardından kaza yerine gelen sağlık ekipleri çarpışmanın etkisi ile genç kız ağır yaralan genç kıza ilk müdahalenin ardından ambulans ile önce Marmaris Devlet hastanesine götürdüler. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından genç kız yine ambulans ile zaman kaybetmeden hemen Muğla Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma hastanesine sevk edildi. Genç kızın hayati tehlikesi devam ettiği öğrenildi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.whatsapp-image-2023-02-25-at-11-35-07.jpeg

whatsapp-image-2023-02-25-at-11-35-07-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.