İçmeler'de dövmecilerin kavgası kanlı bitti

İçmeler'de dövmecilerin kavgası kanlı bitti

İçmeler Mahallesinde Pazartesi gecesi iki rakip dövmeci arasında çıkan kavga sonrası, tüfekle dükkan basılması güvenlik kameralarına yansıdı. İki kişinin yaralandığı saldırıda saldırgan şahıs cezaevine gönderildi.

Olay geçtiğimiz Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece ( 04.06.2024) saat 01.40 sıralarında İçmeler Mahallesi Kayabal caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha önce de müşteri sebebiyle aralarında husumet bulunan iki dövme salonu iki ay önce de kavga etmişler. Güvenlik kamerası görüntülerinde Pazar gecesi M.G isimli dövme salonu sahibi, rakibi ve komşusu olan dövme salonuna elinde pompalı tüfek ile gelerek ortalığa ateş ediyor. Saldırı sırasında Dövme salonunda olan E.D. karnından yara alırken, A.D. Sağ bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi yaralıları hastaneye sevk etti. E.D. nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenilirken A.D. nin de tedavisinin devam ettiği bilgisi edinildi.

Öfkeli dövmeci M.G. yaptığı saldırının ardından yaklaşık 1 saat sonra emniyet merkezine teslim olması üzerine, polis ekiplerince nöbetçi savcı talimatı ile gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak, cezasını çekmek üzere cezaevine sevk edildi.

Konu ile ilgili Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat devam ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum