HİSARÖNÜ MAHALLESİNE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

HİSARÖNÜ MAHALLESİNE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

Marmaris’in turistik kırsal mahallesi Hisarönü Limanbaşı Mevkiinde bir hafriyat firması moloz artıklarını yol kenarındaki boş arsaya bıraktı. Bırakılan molozlara Hisarönü yaşayanları tepki gösterdi.

whatsapp-gorsel-2024-03-08-saat-15-29-37-00a13636.jpg

Hisarönü Limanbaşındaki önceden Milli Emlak müdürlüğüne sonra da Muğla Büyükşehir Belediyesine kaldığı belirtilen top sahası olduğu söylenilen alandaki molozlar ciddi çevre ve görüntü kirliliği yapınca mahalle sakinleri şikayetlerde bulundu. Hisarönü’nde yaşayan bir vatandaşın iddiasına göre molozların dökme talimatını Burak Demirtaş vermiş.

whatsapp-gorsel-2024-03-08-saat-15-29-37-a5f6f48e.jpg

‘bize açıklama yapılmadı’

Mahalle sakinleri ise o arsanın kime olduğunu bilmediklerini belirterek ‘biz tüm birimlere elimizde görseller ile şikayetlerde bulunduk, ancak bize verilen tek isim Burak Demirtaş oldu. Bize onun talimatı ile bu firmanın molozları buraya döktüğünü söylediler. Kendisine de ulaştık ancak hiç te kibar olmayan bir şekilde cevaplar aldık ‘’ dediler.

whatsapp-gorsel-2024-03-08-saat-15-29-37-cce783cc.jpg

burakdemirtas.jpg

‘benim böyle bir talimat vermem mümkün değil’

Marmaris Belediye Başkan yardımcısı Burak Demirtaş ile yaptığımız telefon görüşmesinde ‘ benim böyle bir izin ya da talimat vermem mümkün değil. Vatandaşların şikayetleri bize de geldi o arsa Muğla Büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olduğu için Marmaris Belediyesi ile bir alakası zaten yok. Muğla Büyükşehir ekipleri de gelerek gerekli tutanakları tuttu ve o molozların oradan kaldırılması için talimatlar ile yapan firmaya ceza da kesildiği bilgisi geldi’’ şeklinde hakkındaki iddialara yanıt verdi.

whatsapp-gorsel-2024-03-08-saat-15-29-37-6b23439e.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.