HER TÜRLÜ GEÇERİZ

HER TÜRLÜ GEÇERİZ

Marmaris Belediyesi’nin keyfi olarak aldığı demir bariyerler koyma kararı birçok motosikletli için engel teşkil etmiyor.

Kapalı Çarşı, Uzunyalı Mevkii ve Yat Limanı’na girişlerin demir bariyerlerle kapatıldığı ilçe merkezinde esnaf ile vatandaşlar tepkilerini yükseltirken motosikletli sürücüler engel tanımıyor. Acil bir iş veya durumda demir bariyerleri açmak için bariyer bulamayan vatandaşlar çareyi başka yollardan buluyor. Bir iddia göre kimi esnaflara verilen anahtarların çoğaltılarak Kapalı Çarşı içinde kimi esnafların araçlarıyla girdiği öne sürüldü. Bazı küçük motosikletlerin demir bariyerleri aştığını fark eden uyanık sürücüler istedikleri gibi giriş-çıkış yaptı. Kapalı Çarşı’da oturan apartman sakinleri ve esnafların demir bariyerleri kaldırın yâda açacak bir görevli bulun çağrılarına belediye yetkilileri üç maymunu oynadı.

ESNAFLAR VE APARTMAN SAKİNLERİ

Kapalı Çarşı esnafı ve apartman sakinleri ile yaptığımız görüşmede ilginç açıklamalar yapıldı. Adı bizde gizli kişiler, " Şimdi çıksak adımızı ve fotoğrafımızı versek görmediğimiz zabıta gelecek. En iyisi böyle. Demir bariyerleri açacak bir kişi bulamadığımız için anahtarları bastırıyoruz. Acil bir durum olduğunda belediyenin keyfini beklemeyeceğiz. Acil olan ambulans ve polis ekipleri demir bariyerlere isyan ediyor. Demir bariyerler yerine her gün zabıta ve polis denetim yapacak. Bak bakalım o zaman kimse giriyor mu ? Kordon Caddesi'ne motosiklet park yeri yapıyorlar. Yaptıkları her iş sorun ve problemli. Belediye bize başka çare bırakmadı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.