HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Astroloji uzmanı Buket Orhan bu haftaki burçları ve gökyüzünden gelen mesajları aktardı.

Koç ve yükselen Koçlar

Koç ve yükselen Koçlar haftaya daha sosyal başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek sosyal aktivitelere katılmak isteyebilirsiniz. Hafta başı özellikle 3 gün çok etkili olan Merkür/ Mars karşıtlığı yakın çevre/kardeşler/komşular la ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir. Yakın çevre ve akrabaların sorumluluğunu da alabilirsiniz. Aklınıza ilk geleni söylemeyin malum yönetici gezegeniniz Retro yanlış anlaşılmalar,anlaşmalarda sorunlar,sosyal medya,iletişim,trafik sorunları artabilir. Seyahat planlarınızda aksaklıklar olabilir. Araç alım/satım konuları ve ticari işlerde alacak verecek durumlarında sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hukuksal konulara ve mahkemelik olmamaya dikkat edin .Vize/pasaport yurt dışı işleriniz varsa aksaklıklar gündeme gelebilir. Yanlış yere mesaj atmamaya ,sosyal medya üzerinden paylaşımlarınızda dikkatli olun. Dedikodu,iftira ve yalanlar içinde kalabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olun. Yer değişikliği taşınma durumları semt değişikliği yaşayabilirsiniz. Bu dönem özgürlük anlayışınız çok yüksek olduğu için tanımadığınız ortamlarda tartışmalara girmemeye özen gösterin.1/2 Aralık Venüs/Mars karşıtlığı ve Neptün etkisi aldatma aldatılma durumları varsa ortaya çıkabilir. Kadın/erkek ilişkilerinde dikkatli adım atmaya özen gösterin. İfşa olma durumları, arkanızdan dönenler önünüze gelebilir. Neptün 4 Aralıkta ileri hareketine başlayacak ve Jüpiter Balık burcunda sağlık konularında şifa bulma, iyileşme dönemi sizler için.. Bazılarınız için hayat, sizin planlarınızdan daha iyi bir planı önünüze getirebilir Kariyer ve iş konusunda destekleniyorsunuz. İş konusunda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlarınızdan destek görebilir iş konusun dada güzel haberler alabilirsiniz.20 Aralıktan sonra Jüpiter Koç burcunda olacak aşk /ilişkiler ve şans sizin ile birlikte olacak.

Boğa ve yükselen Boğalar

Boğa ve yükselen Boğalar haftaya kariyer ve iş odaklı başlıyorsunuz. Anneniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü kariyer ve iş konusunda çok şanlısınız.8. Evinde bir yeni ay aldınız banka,kredi,borç,alacak,hakedişleriniz,miras,nafaka gibi konularda şansınız açık. Özelikle 28/29/30 Kasım 2 Aralık arası Mars/Merkür karşıtlığı mars/Venüs karşıtlığı Neptün etkisi ile sevdiğiniz insanlarla eşinizle parasal konularda tartışmalardan kaçının.. Parasal beklentilerinizde gecikmeler olabilir. Hakkınızı almak için davalık konular gündeme gelebilir. Paranıza ve birikimlerinize bu hafta sahip çıkın dolandırıcılık ,hırsızlık olayları yaşanabilir. Bilmediğiniz yatırımlardan uzak durun temkinli olun. İlişkilerinizle ilgilide sakinliği elden bırakmayın. Haksızlığa uğradığınız konular var ise haklarınızı da alma zamanı sizler için. Estetik konularına daha meraklı olabilirsiniz ama bu hafta dikkatli olmalısınız bilmediğiniz, güvenmediğiniz yerlerde yaptırmayın. Ek gelirleriniz artabilir ummadığınız yerlerden para gelebilir. Arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaş ortamınızdan bir aşk gelebilir. Bol bol gezin boğalar nerde davet nerde düğün aşk geliyor. Neptün 4 Aralıkta ileri hareketine başlıyor Jüpiter’de şans hayaller umutlar evinizde hayalleriniz gerçek olabilir bu dönem 20 Aralığa kadar hayallerinize odaklanın bazılarına Jüpiter’in şifası ile müjdeli bebek haberleri gelebilir. Hafta sonu çok harcama yapabilirsiniz dikkatli olun.

İkizler ve yükselen İkizler

İkizler ve yükselen İkizler haftaya eğitimler/uluslararası iş ilişkiler/hukuksal konular/eşin akrabaları/seyahatler alanında başlıyorsunuz. Önemli haberler alabilirsiniz. İlişkiler alanından bir yeni ay aldınız ve yeni bir sayfa açma zamanı özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da ilişkinizde level atlayabilirsiniz. Bazı ilişkiler bu hafta kopuş noktasına gelebilir. 28 Kasım 2 Aralık arası Mars burcunuzda Retro ve yönetici gezegeninize karşıtlık yapıyor yanlış anlaşılmalar, kendini ifade edememe fikir çatışmaları yaşanabilir. Sivri dilli ve patavatsız olmamaya dikkat edin. Elektronik eşyalarda sorunlar, kafa karışıklığı yaşatabilir. Hayatın her alanında ilişkilerde ,iletişimde dikkatli olun. Mars/Venüs karşıtlığı ve Neptün kare etkisi ile kıskançlık krizleri ,tartışmalara açık bir dönemdesiniz. Aldatma/aldanma olayları yaşanabilir. Ortaklı işleriniz, evlilik ilişki anlamında zorlayıcı bir açı birbirinizi anlamak çok kolay olmayacak. Neptün 4 Aralıkta ileri hareketine başlıyor Jüpiter’de kariyer/sosyal statü alanınızda hayalini kurduğunuz iş/kariyerde yükseliş /evlilik konularında 20 Aralığa kadar şans ve fırsatlar getirebilir.

Yengeç ve yükselen Yengeçler

Yengeç ve yükselen yengeçler haftaya ödemeler/krediler/alacaklar konusunda başlayacaksınız. Yeni ay iş alanınızda gerçekleşti yeni bir iş başlangıcı işinizde büyüme destek maddi açıdan rahatlama dönemi olacak sizler için işiniz hakkında yeni kararlar alabilirsiniz. 28/29/30 Kasım arası Merkür/Mars karşıtlığı iş ve sağlık alanınızda evcil hayvanlarınız varsa bunların sağlığı kendi sağlığınız hizmet aldığınız veya verdiğiniz yerler ve kişilerle tartışmalara girmemeye dikkat edin. Çalışma hayatınızda sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınızla tartışmalı durumlar yanlış anlaşılma iş hayatında aksaklıklar canınızı sıkabilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir dönem sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. 1/2 Aralık Mars/Venüs karşıtlığı Neptün etkisi ile konuşma/yazışma/iletişim dilinize dikkat etmelisiniz. Gizli düşmanlıklar gizli düşmanlar, dedikodular ,yalanlar ve ihanetler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sosyal medya paylaşım ve mesajlarınıza söylediklerinize geçmişte söylediğiniz sözler başınıza iş açabilir. Gizli bir rahatsızlığınızda ortaya çıkabilir. Dikkatli olmanız gereken bir haftadan geçiyorsunuz. Neptün 4 Aralıkta ileri hareketine başlıyor Jüpiter’in de balık burcunda oluşu hukuksal konular/uluslararası iş/ilişkiler/ikinci evlilik/eğitim/akademik konular/ticaret/sosyal medya alanında sürpriz güzellikler getirebilir. Büyüme genişleme kendinizi geliştirme fırsatları gelebilir. Hafta sonu daha aktif sosyal ve eğlenceli olacak sizler için.

Aslan ve yükselen Aslanlar

Haftaya ikili ilişkiler/ortaklıklar/davalık konular ile başlayabilirsiniz. Bu konularda sorumlulukları ele almak isteyebilirsiniz. Yeni ay aşk/çocuk/hobiler/spekülatif yatırımlar/tatil/eğlence alanınızda oldu bebek haberi alabilirsiniz çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bol kutlamalı eğlenceli sizler için. 28/29/30 Kasım Merkür/Mars karşıtlığı yine bu alanda çocuklarla ilgili aşk hayatınızla ilgili konularda aceleci ve fevri davranmamaya çalışın. spekülatif yatırımlar yapıyorsanız dikkatli hareket edin.1/2 Aralık Mars/Venüs karşıtlığı Neptün etkisi ile arkadaşlarınız ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Daha nazik bir iletişim tarzı sizin işinizi kolaylaştırabilir. Sosyal medya paylaşım ve yazışmalara, spordan kaynaklı sakatlıklara dikkat etmelisiniz.4 Aralıkta Neptün ileri hareketine başlıyor Jüpiter Balık burcunda 20 Aralığa kadar ek gelirlerde artış/beklediğiniz paraların gelişi/miras /nafaka/prim konularında şanslı bir dönemdesiniz. Bir kredinizi bir borcunuzu kapatabilir fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Başak ve yükselen başaklar

Haftaya iş sorumlulukları artarak iş odaklı başlayacaksınız. Sağlık konuları günlük rutin işlerinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Yeni ay ev/aile/yuva/yerleşim/kariyer alanınızda yaşandı. Ev sahibi olabilir emlak konularınızda gelişmeler yaşanabilir. Ev kiralama yer değişikliği taşınma konuları ile ilgilenebilirsiniz. Aile büyükleri ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Bazıları evlilik yuva kurma aşamasına gelebilir. 28/29/30 Kasım Merkür/Mars karşıtlığı bu alanda hem eşiniz ve eşinizin ailesi hem kendi aile büyükleriniz ile iletişime dikkat etmelisiniz. Miras konuları,anlaşmazlıklar,aile içi krizlere dikkat etmelisiniz. Ev sahibi kiracı tartışmaları yaşanabilir. Patronlarınızla ya da üstlerinizle tartışmalardan kaçının. 1/2 Aralık Mars/Venüs karşıtlığı Neptün’ün etkili olması bu konularda sıkıntılı durumlar yaşatabilir. Ailede sizden saklanan ya da sizin sakladığınız durumlar ortaya çıkabilir. Yanıldığınızı ya da yanıltıldığınızı düşünebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak açısından uygun bir zaman olmayabilir. Karşınıza bu dönem çıkan insanlara dikkat etmelisiniz. Özel ilişkilerinizde de tartışmalara yanlış anlaşılma ve kalp kırıklıklarına açıksınız. Neptün 4 Aralıkta ileri hareketine başlıyor Jüpiter balık burcunda evlenme güzel bir ilişki şansları verebilir. Hayallerinizdeki kişi karşınıza çıkabilir ya da evlilik hayaliniz ortaklık durumları konusunda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Terazi ve yükselen Teraziler

Haftaya aşk/çocuk/hobiler/spor/tatil alanında başlıyorsunuz. Yeni ay araç alım/satım/ticaret/iletişim/yakın çevre /eğitim alanınızda oldu. Yeni bir araç alma konusu gündeme gelebilir. Bu hafta 28/29/30 Kasım da Mars/Merkür karşıtlığı komşu/akraba/kardeşler ile iletişimsel sorunları gündeme getirebilir. Konuşma/yazışmalarınıza dikkat edin davalık konular gündeme gelebilir. Sosyal medya üzerinden sıkıntılı durumlar yaşayabilirsiniz. Trafikte ekstra dikkatli olmalısınız araç alım/satım konusunda bu hafta dikkatli hareket edin. Ticari faaliyetler, iletişim alanında destekleniyorsunuz işinize odaklanmanız sizler için daha iyi sonuçlar getirebilir.1/2 Aralık Mars/Venüs karşıtlığı Neptün etkisi çalışma hayatı, çalışanlarınız konularını iletişimsel sıkıntıları beraberinde getirebilir. Hukuksal mücadeleden kaçının. 4 Aralıkta Neptün ileri hareketine başlıyor Jüpiter’in balık burcunda olması iş/sağlık konularında size şans getirebilir. Hayalinizdeki işe kavuşabilir, kendi işinizi yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Akrep ve yükselen akrepler

Haftaya ev/aile/yuva/kariyer/sosyal statü alanında giriş yapıyorsunuz. Yeni ay para evinizde oldu. Parasal konularda yeni gelişmeler yaşayabilir yatırımlarınız varsa değerlenebilir. Beklemediğiniz yerlerden de alacaklarınızda bu dönem gelecektir. 28/29/30 Kasım 1/2 Aralık Mars/Merkür Mars/Venüs karşıtlıkları ve Neptün etkisi parasal konularda dikkatli olmanız dolandırılma, fazla harcama, yanlış yatırım yapma gibi konularda dikkatli olmanız konusunda uyarıyor. Hırsızlık, para kayıpları yaşayabilirsiniz. Salı ve Perşembe günleri özellikle dikkat etmelisiniz. Bilmediğiniz sitelerden alışveriş yapmayın şifre/kart olaylarına dikkat edin. Çocuklarınız varsa ya da aşk hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İletişim dilinize/yazışmalara dikkat etmeniz önemli ameliyatlık durumlar da gündeme gelebilir. Çarşamba günü aile büyüklerinizden destek görebilirsiniz. 4 Aralık Neptün ileri hareketine başlıyor ve Jüpiter Balık burcunda eski aşkınız geri dönebilir bebek sahibi torun sahibi olabilirsiniz. Evlilik yoluna girebilir yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Şanslı etkiler altındasınız.

Yay ve yükselen Yay lar

Haftaya iletişim/sosyal medya/ticaret/araç alım/satım /yakın çevre/eğitim odaklı başlıyorsunuz. Yakın çevrenizden alacağınız haberler olabilir yeni planlamalar yapabilirsiniz. Yeni ay ile birlikte hayatınızda yeni bir sayfa açma dönemi sizler için bazı insanların gerçek yüzlerini görebilir hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. 28/29/30 Kasım 1/2 Aralık tarihleri arası Merkür/Mars karşıtlığı Mars/Venüs karşıtlığı ve Neptün etkisi ile ilişkiler,ortaklıklar,davalık konular gündeme gelebilir. İletişiminize,yazışmalarınıza,ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.Tartışma ve dedikodulardan kaçının. Aile ilgili/miras/aile büyükleri ile anlaşmazlıklar geçmiş konular karşınıza çıkabilir. Eski hesaplaşmalar yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İş/aile/ilişki arasında kaldığınız durumlar varsa çözümler bulabilirsiniz. Bazıları ayrılık yoluna girebilir. Sizi yoran durumların farkına varma süreci sizler için.. 4 Aralık Neptün ileri hareketine başlıyor ve Jüpiter Balık burcunda ev/emlak/miras/yuva/kariyer/evlilik konularında şanslı fırsatlar getirebilir. Ev sahibi olma hayalleriniz gerçek olabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar

Haftaya parasal konularda desteklenerek başlıyorsunuz. Para konularında önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yeni ay ile birlikte bir aydınlanma hayatınızda ayıklama dönemi başladı arkanızdan dönenler, dedikodular, sağlık problemleri,kadınlar ile ilgili kıskançlık durumları ile karşılaşabilirsiniz. İş/çalışma hayatınızda bazı gerçeklerle yüzleşmek durumları olabilir. İş değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte biraz içe çekilip kendinizi koruma altına almalısınız. 28/29/30 Kasım 1/2 Aralık arası Mars/Merkür karşıtlığı Venüs/mars karşıtlığı ve Neptün’ün etkisi bu durumların etkisini fazlasıyla hissettirebilir. Sırrınızı kimseye vermeyin, herkese güvenmeyin, polemik ve tartışmalardan uzak durmaya çalısın. Sosyal medya,iletişim,yakın çevre sorunları yaşanabilir. Özellikle bu dönem kime ne anlattığınıza kadınlarla olan hem arkadaşlık hem iş konularında dikkatli olmalısınız. 4 Aralıkta Neptün ileri hareketine başlıyor Jüpiter’in de balık burcunda olması ile kendinizi tanıtma/ticaret ve eğitimde başarı,hukuksal konularda şansları yakalayabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz yurt dışı planı/araç alma gibi konularda fırsatlar gelebilir.

Kova ve yükselen kovalar

Haftaya kendinize odaklı başlayacaksınız sağlık konuları önemli olacak yoğun bir tempo ile başlayabilirsiniz. Yeni ay arkadaşlık/dostluk/eğlence/hayaller/çocuk/aşk alanınızda oldu. Bu konularla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat bu hafta 28/29/30 Kasım Merkür/Mars karşıtlığı 1/2 Aralık Mars/Venüs karşıtlığı ve Neptün etkisi ile arkadaşlık ilişkilerinizde sert yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Aslında eğlenceli bir döneme giriş yapsanız da hayatınızda bazı gerçeklerle yüzleşerek yeni çevre yeni arkadaşlıklar sosyal gruplar içine girmek isteyebilirsiniz. Sizi kıskanan ve aşağı çekmek isteyenlerin farkına varacağınız bir süreç. Topluluk içinde söylemlerinizde dikkatli olun tanımadığınız insanlarla tartışmalardan ve polemiklerden kaçının çocuklarınız varsa daha anlayışlı bir tavrı tercih etmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için çaba gösterebilirsiniz. Aşk hayatınız ve dostluklar sosyal yaşantının aktifliği dolayısıyla arada kalabilirsiniz. 4 Aralıkta Neptün ileri hareketine başlayacak ve Jüpiter balık burcunda parasal konularda yatırım konularında çok şanlı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Beklediğiniz veya beklemediğiniz paralar sizi bulabilir.

Balık ve yükselen balıklar

Haftaya biraz daha içe dönük başlayabilirsiniz. Yeni ay kariyer sosyal statü alanınızda gerçekleşti çokta şanslı bir döneme girdiniz. Kariyer ve yükselme konusunda tayin/atama gibi konularda yenilikler olabilir. Fakat 28/29/30 Kasım Merkür/ Mars karşıtlığı 1/2 Aralık Mars/Venüs karşıtlığı ve Neptün etkisi ile aile/yuva/yerleşim/kariyerinizi ilgilendiren konularda fikir ayrılıklarına girebilirsiniz. Aile ve kariyer alanında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Tartışmalardan bu süreçte uzak durmaya çalışın. İletişim ve ilişkilerinizle alakalı konularda sakinliğinizi koruyun. 4 Aralık Neptün ileri hareketine geçecek ve Jüpiter burcunuzda önünüz her konuda açık çok güzel fırsatlar yakalayabilir. Aşkı parayı huzuru bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.