GÜVENLİK NEDENİYLE SOKAKTA VE İŞLETMELERDE ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI

GÜVENLİK NEDENİYLE SOKAKTA VE İŞLETMELERDE ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI

Marmaris'te, açık alan, sokak ve işletmelerde teneke, kova ile varilde ateş yakmak yasaklandı. Belediye gelen şikayetler üzerine bu kararı alarak işletmelere bildirdi.

Marmaris Belediyesi’ne vatandaşlardan gelen şikâyetler doğrultusunda Yat Limanı, Uzunyalı Mevkii ve işletmeler ile sokaklarda ateş yakılması yasaklandı. Zabıta ekipleri, Yat Limanı ve Uzunyalı Mevkii’nde dolaşarak işletme sahiplerine varilde, kovada, tenekede ateş yakılmasını yasaklandığını bildirdi.

Marmaris Belediyesi yetkilileri konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı. “ Herkesin özgürlüğü bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Yat limanında varilde, tenekede, kovada, açıkta ateş yakılması başkasının restaurantta, kafede, teknede isten, dumandan oturamamasına sebep oluyorsa işletmeler, vatandaşlar bundan şikâyetçi. Kiminin keyfi yerinde olacak diye başkasının keyfini kaçırmaya hakkı yok. Belediyemize gelen çok sayıda şikâyetler sonrası bu kararı aldık. İşletmelerimize karara saygı duydukları için teşekkür ederiz”

ZABITA DİKKATİ İLE BİR YANGIN ÖNLENDİ

Tepe Mahallesi’nde devriye gezen zabıta ekipleri Azmak Deresi kenarında tenekede ateş yakan alkol bağımlısı bir kişinin çevreye rahatsızlık verdiği ve ateşin rüzgârla dağıldığını fark etti. Alevlerin dere kenarında bağlı teknelere gittiğini gören zabıta ekipleri teneke deki ateşi söndürerek alkol bağımlısını uzaklaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.