GÖZ GÖRE GÖRE KAZAYA DAVETİYE

GÖZ GÖRE GÖRE KAZAYA DAVETİYE

Yat Limanı’nda yapılan çevre düzenleme çalışmalarında önlem yok, vatandaşlar her an kazılan çukurlara düşebilir.

Muğla büyükşehir Belediyesi’nin Marmaris Yat Limanı ve Kordon Caddesi yürüyüş yolunu yenileme çalışması için ihale ile verdiği yüklenici firmanın kazı çalışmalarında hiçbir güvenlik önlemi almaması tepkiye neden oluyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında ki Marmaris’in en gözde ziyaret alanlarından Yat Limanı ve Kordon Caddesi Yürüyüş yolu geçen yıl yapılan ihale ile yenileme çalışması için bir firmaya verildi. Zemin kaplama, içme suyu, elektrik, yangın hatları, çiçeklik alanları ve oturma yerleri ile 33 milyon liraya yapılması beklenen çalışmalarda vahim görüntülere tepkiler gelmeye devam ediyor. Yüklenici firma kazdığı molozları Atatürk Anıtı’nın önüne koymaya devam ederken ortaya hem kazaya davet çıkartan bir çalışma sahası hem de kötü görüntüler çıkıyor.

Binlerce insanın çocuklarıyla birlikte dolaştığı Yat Limanı’nda kazı yapılan alanlarda güvenlik önlemi alınmaması tepkilere neden oldu. Güvenlik önlemi almadan yapılan yenileme çalışmalarını cep telefonlarıyla çeken vatandaşlar “ Birinin başına bir şey geldiğinde mi önlem alacaksınız” yorumlarıyla sosyal medya platformlarında paylaştı.

Marmaris’in en gözde ziyaret alanlarından Yat Limanı ve Kordon Caddesi Yürüyüş yolunda dolaşan Marmarisliler, “ Atatürk Anıtı’nın çevresi inşaat alanı. Bu yetmiyormuş gibi demir, tahta parçaları ile molozlar öylece atılmış. Denize yakın kazılan alanlarda hiçbir güvenlik tedbiri yok. Bir bina inşaatı yapılırken çevresi kapanır ve çeşitli önlemler alınır. Burada tam tersi bir durum var. Bu inşaatı yapan müteahhit veya yüklenici firma neden çalışanlarında ve çevrede güvenlik tedbiri almıyor? Hadi bu firma önlem almıyor Muğla Büyükşehir Belediyesi neden denetlemiyor? Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta ekipleri ne yapıyor? Hiç mi uyarı vermiyorlar?” şeklinde konuştular.

Vatandaşlar ayrıca “Hadi gündüz gözümüz görüyor ya akşam vakti ne yapacağız? Buralar da hep alkollü mekanlar var, yazık değil mi buradaki esnafa zararlarını kim ödeyecek? Bir de Mart’ta sezon başlayacak dediler de görünen köye klavuz istemez diye bir söz vardır, bakalım yetişecek mi? ‘’ sorularını sordular.

whatsapp-image-2023-02-04-at-17-04-21.jpeg

whatsapp-image-2023-02-04-at-17-04-21-1.jpeg

whatsapp-image-2023-02-04-at-17-04-22-1.jpeg

whatsapp-image-2023-02-04-at-17-04-22.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.