GOCCA YÜREKLİ İŞADAMI SEL MAĞDURLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

GOCCA YÜREKLİ İŞADAMI SEL MAĞDURLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Marmaris’in yakından tanıdığı siyasi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden koca yürekli iş insanı sel mağduru vatandaşların yüzünü güldürdü. İki aileye mobilya ve gıda desteği ulaştırıldı.

MARMARİS'te, 42 yıl sonra meydana gelen ikinci büyük yangında tüm işletmeleri ve personelini destek için seferber eden siyasi ile iş dünyasının yakından tanıdığı koca yürekli iş insanı bu sefer sel mağdurlarını yalnız bırakmadı. Marmarislilerin yaptığı yardımlarla yakından tanıdığı İşadamı iki aileye birinci sınıf mobilya, battaniye, yastık, yorgan, yatak ve halı teslim etti. Ayrıca kendisine ait işletmelerinden tanesi 400 lirayı bulan gıda paketlerini dağıttı. Maddi yardım yapılıp yapılmadığı konusunda teyit alamadığımız işadamına mağdur vatandaşlar “Allah bin kere razı olsun” duasında bulundu.

BÖYLE YÜREKLİ İNSANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

İsmi ve fotoğrafı bizde gizli sel mağduru vatandaş, “ Valla çocuklar çek yat ve ihtiyaçlarımızı kapımıza getirince çok duygulandım. Kimden geldiğini sormama rağmen söylemediler. Siz basın mensubundan kim olduğunu öğrendim. Marmaris için böyle değerli, dürüst ve duyarlı insanlar el üstünde tutulmalı, yanında olunmalıdır. Yaptıkları yardım için kendisine minnettarız. Allah ne muradı var ise versin” dedi. Bir başka mağdur kadın ise, “ Şov yapmadan kapımıza gelip ciddi sıkıntılarımızı giderdi. Sevinç gözyaşları döktüm desem yalan olmaz. Allah böyle karşılık beklemeden imdadımıza koşan iş adamlarına sıkıntı vermesin, başarıları ebediyete kadar sürsün” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.