EVSİZ ADAM METRUK BİNADA ÖLÜ BULUNDU

EVSİZ ADAM METRUK BİNADA ÖLÜ BULUNDU

Armutalan mahallesi 511 sokak ile 509 sokak arasında kalan boş arsada ki metruk binada bulunan erkek cesedini bulan şahsın ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve emniyet ekipleri bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı

Armutalan mahallesi 511 sokak ile 509 sokak arasında kalan boş arsada ki metruk binada bulunan erkek cesedini bulan şahsın ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve emniyet ekipleri bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

Metruk binanın yan tarafında bir işletmede çalışan ve cesedi bulan şahsın etrafı sürekli kontrol ettiğini ancak en son 15 gün önce baktığını belirtmesi üzerine ceset üzerinde ilk sağlık kontrollerini yapan 112 ambulans ekibi 1 hafta önce ölmüş olabileceğini belirttiler.

Üzerinden Kimlik kartı çıkmadı

Üzerinden kimlik ya da belge çıkmayan maktülün Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu soruşturma ve parmak izi kontrolü sonucunda cesedin 42 yaşındaki evsiz olarak bilinen Emrah Yeşilöz’e ait olduğu bilgisi edinildi.

Vücudunda darp, bıçak ve mermi yarası bulunmayan Emrah Yeşilöz yapılan ilk inceleme ardından Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Morgu’na ardından kesin ölüm raporu için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Metruk evde yapılan incelemede çok sayıda boş dezenfektan ve kolonya şişeleri görüldü. Ölen kimsesiz şahsın polis tarafından bilenen alkol bağımlısı olduğu öğrenildi.

Şüpheli ölüm kapsamında olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.