EVREN PAŞA İLKOKULU'NUN SORUNUNA İLK ÇÖZÜM BULUNDU

EVREN PAŞA İLKOKULU'NUN SORUNUNA İLK ÇÖZÜM BULUNDU

Marmaris Evren Paşa İlkokulu velileri, çocuklarının bir an önce okullarına kavuşabilmeleri için harekete geçti.

Marmaris Armutalan Mahallesinde bulunan Evren Paşa İlkokulu'nun yaklaşık iki yıl önce depreme dayanıksız olması sebebiyle yıkım kararı alınmıştı ancak binanın ön tarafında bulunan işletme dolayısıyla yıkım gerçekleştirilemiyordu. Bugün saat 16.00'da Evren Paşa İlkokulu bahçesinde bir araya gelen veliler sorunlarının çözümüne bir an önce kavuşabilmek adına harekete geçtiler.

''15 Nisan'da buradan çıkıyor''

Evren Paşa İlkokulunun sorununa çözüm bulmak için taraflar ile konuşan AK Parti Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı ''Böyle bir sorun olduğunu esnaf ziyaretlerinde öğrenmiştim. Çatalbaş abime geldim, konuştuk bu mağduriyet ile ilgili. Kendisi de mağdur sonuçta onun da ekmek parası. Bu işi nasıl çözebileceğimizi konuştuk, kendisi de bana söz verdi. Şimdi buradan notere geçeceğiz. 15 Nisan'da buradan çıkıyor. O tarihte buraya yıkım işlemi başlatabiliyorsunuz. Şimdi Noter tasdikli tahliye kararı alacağız. Bende kendisine söz verdim birlikte bir çözüm bulacağız.'' sözleri ile sorunun çözümüne açıklık getirdiğini bildirdi.

''Çocukların hepsi benim de çocuklarım''

Çatalbaşlar fırın sahibi ''Ben de çocukların asla eğitimini bilerek isteyerek engellemedim. Bana buranın tadilat yapılacağını ve güçlendirme yapılacağını söylediler. Bana 2023'ün birinci ayında geldi bu konu, beni de sürekli tadilat, güçlendirme yapacağız diye oyaladılar. Çocukların hepsi benim de çocuklarım'' dedi.

Çözüm sürecinin ilerisi için istekte bulunan veli Serkay K '' Çocuklarımız saat sekiz'de eve geliyorlar ve o saatten sonra ödev yapmaya mı fırsatları olsun dinlenmeye mi? İki yıldır çok sorun yaşıyoruz ve biran önce çözümlenmesini istiyoruz.Yıkım başladıktan sonra da bizlere yardım etmenizi talep diyoruz. Destekleriniz bizler için çok önemli. Yıkım sürecinde de bir o kadar size ihtiyacımız olacak'' sözleri ile sorunlarının çözümünün hızlı olmasını talep etti.
img-6167.jpeg

img-6172.jpeg

img-6149.jpeg

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.