EVET BU DA OLDU!KİRACILARINI ÇIKARMAK İÇİN ZEHİRLEMEYE KALKAN EV SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

EVET BU DA OLDU!KİRACILARINI ÇIKARMAK İÇİN ZEHİRLEMEYE KALKAN EV SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Olay bugün öğleden sonra bir apartta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre eski kiracılarını çıkartıp fahiş fiyatlara kiraya vermeye çalışan apart sahibinin şeytanı planında can kaybı yaşanmaması teselli oldu.

Marmaris Çıldır mahallesinde bir apart sahibi fahiş fiyatlara vermek istediği dairelerinde yaşayan eski kiracılarını çıkartmak için farklı bir yöntem denedi. Kapılarının önüne tuzruhu ve birkaç farklı kimyasal malzemeyi karıştırarak hazırladığı sıvıyı dökünce içlerinde iki çocuğunda bulunduğu 5 kiracı hastaneye apart sahibi de gözaltına alınarak emniyet merkezine getirildi.

Kiraların her yıl arttığı ve Emniyete gelen şikayetlerin en çok ev sahibi kiracı arasında olduğu gözde turizm kenti Marmaris’te yeni bir olay daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre Başak Apart isimli işletmeden gelen kimyasal gaz ile saldırı ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi ve Polis gitti. Marmaris ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş büro ekiplerinin olay yerinde yaptığı tahtikatın ardından apartın işletme sahibi H.G.U isimli şahıs aparttan yoğun bir koku geldiğini ve 203 numaralı odada kalan kiracılarının kendisini suçladığını, apartın temizlik görevlisinin yeni temizlik yaptığını temizlik maddelerini yanlış karıştırdığını düşündüğü bilgisi verdi. Ancak 203 numaralı oda kiracıları ile konuşan polis kiracılardan farklı bir bilgi aldı. Kiracılar ‘’apart işletmecisinin kapıyı açıp içeri bir gaz sıkıp kapayı kapatıp kaçtığını bu gaz neticesinde nefes alamadıklarını, işletme sahibinin kendilerini çıkartmaya çalıştığını bu konuyla alakalı daha önce şikayetçi olduklarını ve adli süreçlerinin devam ettiğini, bir kaç gün önce işletme sahibinin 'ben sizi kendi yöntemlerimle çıkarırım' tarzı söylemleri olduğunu’’ söylediler.

Apart sahibinin temizlikçinin karışımı zehirlemiş olabilir dediği temizlik görevlisi Ş.B ise polislere verdiği ifadesinde ‘’H.G.U’ın kendisine apartın katlarının temizliğinin yapmasını söylediğini kendisinin de temizliğe başladığını temizlik malzemesi olarak su ile cif’i karıştırdığını temizliği tam bitirmediğini tam o esnada apart görevlisi H.G.U’ın yanına gelerek acıktığını mutfaktan yoğurt ve ekmek alıp kendisine getirmesini istediğini şahsa yoğurt ve ekmek götüreceği sırada apart içerisinde yoğun bir kokunun geldiğini ve nefes alamayıp kendini dışarı attığını ardından apart görevlisi H.G.U’ın kendisini arayarak “Klor ile çamaşır suyunu karıştırdın ondan dolayı bu durum meydana geldi sen anladın” dediğini kendisinin ise temizlikte böyle malzemeler kullanmadığını şahsa söylediğini şahıs ise tekrardan “Anladın sen ,anladın sen” dediğini ‘’ söyleyerek üzerine atılan iftirayı kabul etmediğini belirtti.

Apartta yaşayan ve çıkarılmak isteyen kiracılardan S.B(53), D.B(35),

D.B(25), Y.E(14), N.E(11) yapılan karışımdan etkilenerek hastaneye sevk edildi, H.G.U ise Marmaris Cumhuriyet savcılığı talimatı ile gözaltına alınarak Emniyet merkezine getirildi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.