EVDEN ÇIK DİYE UYARDI ÇIKMAYINCA KAPI PENCERE DAĞITTI

EVDEN ÇIK DİYE UYARDI ÇIKMAYINCA KAPI PENCERE DAĞITTI

Marmaris Beldibinde ev sahibi uzun zamandır tahliye etmeye çalıştığı kiracısını ikna edemeyince önce çilingir çağırdı kapıyı açtırdı, sonra yanındakiler ile birlikle evi savaş alanına çevirdi.

O sırada evde olmayan kiracı ile evin girişinde karşılaşan öfkeli kişiler demir sopa ile kiracıyı da darp ettiler.

Olay önceki gün Marmaris’e bağlı Beldibi mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Evin mülk sahibi aynı zamanda müteahhit olan M.S yanında eşi A.S, yeğeni G.S, baldızı S.E, Bacanağı Ö.T ile birlikte çık diye uyardığı kiracısı S.O ‘nun evine gittiler. Evde bulamadıkları kiracının evine çilingir çağırarak kapıyı açtıran ev sahibi ve ailesi S.O’nun evini cam pencere aşağı indirip savaş alanına çevirdiler. Arbede esnasında dışarıda olan ve tam olayın üzerine gelen kiracı S.O yu evin girişinde gören saldırgan grup bu kez evden aldıkları demir parçası ile saldırdılar. Çevredekilerin ve saldıraya uğrayan kişinin 112 acil ihbar hattını araması üzere olay yerine gelen asayiş ekipleri saldırgan ev sahibi ve akrabalarını emniyet merkezine götürdü. Saldırıya uğrayan kiracı S.O ise tetkit ve tedaviler için ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Hem evi hem kendisi zarar gören S.O Haklarında Konut Dokunulmazlığı İhlali- Mala Zarar Verme- Tehdit-Hakaret-Kasten Yaralama suçlarından şikayetçi olduğu ev sahibi ve akrabaları emniyetteki gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikten tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

whatsapp-image-2023-01-23-at-13-21-08-1.jpeg

whatsapp-image-2023-01-23-at-13-21-09-1.jpeg

whatsapp-image-2023-01-23-at-13-21-09.jpeg

whatsapp-image-2023-01-23-at-13-21-10.jpeg

whatsapp-image-2023-01-23-at-13-21-08-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.