ETKİNLİK OLUNCA ÖN SIRADALAR HİZMETE GELİNCE BAHANE ÇOK

ETKİNLİK OLUNCA ÖN SIRADALAR HİZMETE GELİNCE BAHANE ÇOK

Ulusal Egemenlik Caddesi Sabancı Lisesi önünde bulunan demir korkuluklar çürümüş, pas tutmuş hali vatandaşlar tarafından “Etkinlik ve âlemleri çok severler ama hizmete gelince yok” tepkisi geldi.

Marmaris Belediyesi’nin ilçenin en işlek Ulusal Egemenlik Caddesi’nde bile hizmet eksiklikleri gözler önüne serildi. Derenin önünde bulunan demir korkulukların boyasının gittiği, çürüme ve pas tuttuğu görüldü. İlçe’nin araç ve insan sirkülâsyonunun en yoğun olduğu cadde de her yer yılbaşı için süslenip hazırlıklarla yapılırken herkesin gözü önünde ki demir korkulukların hali pes dedirtti. Belediye temizlik işleri ve zabıtanın her gün geçtiği kaldırım üzerindeki demir korkulukları görmemeleri tepkilere neden oldu. Marmaris girişinden itibaren yolların bozuk olması, boyalarının yapılması, sadece İnci Heykeli çevresinde güzelleştirme yapılması her geçen gün tepkilerin büyümesine neden oluyor. Sorun ve talepleri belediye ekiplerine iletmelerine rağmen çözüm bulamayan yurttaşlar çareyi sosyal medya üzerinden arıyor.

BUNLAR HİZMET BİLMEZ

Çocuklarıyla Pazar gezmesine çıkan Âdem Baktan, “ Etkinlik, şov denilince akla gelen ilk isim CHP’li belediyelerdir. İş hizmete gelince Muğla’nın Hali nasılsa Marmaris’te bir farkı yok. En işlek Atatürk Caddesi yolları köstebek yuvası gibi. Ana caddelere süslenmiş ama gelin görün ki her yerden hizmetsizlik akıyor. Kötü hava koşullarından dolayı boyası gidebilir ama bu demir korkuluklar resmen çürümüş. Bunlar gelen paraları böyle etkinlik, yemekli eğlence ve kutlamalara harcıyorlar. Ama iş hizmete gelince elli türlü bahane üretiyorlar. Belediye bahane değil hizmet yeridir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.