ESNAF ODASI BAŞKANI MEHMET AYYILDIZ KİMSENİN YAPMADIĞINI YAPTI

ESNAF ODASI BAŞKANI MEHMET AYYILDIZ KİMSENİN YAPMADIĞINI YAPTI

MARMARİS Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız’ın İstanbul’da otobüslerde yaptırdığı tanıtım reklamı büyük ilgi gördü. İlgi sonrası Ukrayna’da araçlar giydirilerek Marmaris tanıtımı yapıldı.

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, yerel yönetim, oda ve idarecilerin yapamadığını yaptı. Geçen yıl İstanbul’da otobüsler giydirilerek Marmaris reklamı yapılmış ve büyük ilgi görmüştü. Marmaris esnafına katma değer sağlamak için yapılan reklam çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Başkan Ayyıldız, Ukrayna’nın turizm kenti Lviv şehrinde araçlara Marmaris reklamı giydirmeleri yapıldı. Yapılan reklam çalışmaları sonrası Ukrayna’da yaşayan kimi Marmarisliler fotoğraf çekerek sosyal medya sayfalarında paylaştı.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyen Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, “ Geçen sene İstanbul’da otobüsler Marmaris temalı giydirilerek reklamlarımız büyük ilgi görmüştü. Gelen yoğun ilgi nedeniyle yönetim kurulumuz kararıyla yeni projeyi hayata geçirdik.Ukrayna'nın turizm kenti Lviv'de şehir içi tasıma yapan araçlara giydirmeler yaparak farkındalık oluşturmak ve Marmaris'imizin adını algılara yerleştirmek adına çalışmalarımıza devam ettik.Yakında da bu çalışmalarımızın ikinci ve üçüncü etaplarını yapacağız.Marmaris'imize ve Esnafımıza elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Esnaf odası üyesi Mehmet Çoker, “ Marmaris’in adının bir kat daha yukarılara çıkarılmasında esnaf odamızın büyük payı var. Tek başına mücadele vermekte ve ciddi başarı elde ediyor” dedi. Ukrayna’da yaşayan Kadir Tokcan ise , “ Kimsenin yapamadığını esnaf odası yapmış. Ki o kadar büyük bütçelere sahip bir oda değil. Marmaris’in değeri artırılması isteniyorsa herkes bir el olmalıdır. Görünce çok mutlu oldum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.