ESKİ KOCA VAHŞETİ

ESKİ KOCA VAHŞETİ

İçmeler Mahallesinde gece saat 21.00 sularında Fatma.Ö (30 )ve annesi Dursen K. (57) ve erkek kardeşi Mustafa Ö (35) , çocukları önünde eski kocası Hasan Uyar’ın bıçaklı saldırısına uğradı

whatsapp-image-2022-01-31-at-23-16-43-1.jpeg. Temmuz ayında üç çocuğu ile yaşadığı evlerini de yakan eski koca mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Olay bu akşam 21.00 saatlerinde İçmeler Mahallesi Köyiçi mevkiinde meydana geldi. Evleri Temmuz ayında eski kocası tarafından kundaklandığı için annesi ve erkek kardeşinin yanına üç çocuğu ile sığınan Fatma Ö.’nün yaşadığı eve çocuklarını görmek bahanesi ile arka pencereden giren saldırgan eski koca evdekiler ile tartışmaya girince mutfak tezgahı üzerindeki bıçak ile aileye saldırdı. Kanlar içinde kendilerini sokağa atan kadınlar çevredekilerden yardım istedi.

Üçü de yaralı olarak hastaneye sevk edilen aile bireylerinden 57 yaşındaki Dursen K. ‘nın göğüs bölgesinden aldığı bıçak darbesi ile hayati riskinin devam ettiği, Fatma Ö. ve kardeşi Mustafa Ö. ‘nün yaralarının daha hafif olduğu ve tedavilerinin devam ettiği bilgisi edinildi.

hasanuyar.jpeg

Uzaklaştırma kararlarını ihlal etmiş

Şiddetli geçimsizlik sebebi ile boşandığı eski kocasından gördüğü şiddet ve saldırılar sonucunda defalarca şikayetçi olan F.Ö, Hasan Uyar hakkında uzaklaştırma kararı çıkartmış ancak elektronik kelepçesi olmasına rağmen iki kez daha kadını rahatsız ederek kararı ihlal etmiş. Emniyet birimleri tarafından tutuklama talebi ile mahkemeye çıkartılan şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmış.

Saldırganın Emniyette alınan ilk ifadesinde çocuklarını görmek için arka pencereden girdiğini, keski kayınvalidesi ile tartışınca mutfak tezgahında gördüğü ekmek bıçağını alarak önce Mustafa Ö.’ye daha sonra eski karısı ve kayınvalidesine saldırdığını itiraf etmiş. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganın elinden bıçağı alarak zapt altına alarak, yaralıları ambulans ile hastaneye sevk etmişler.

Görgü tanıkları olayı ‘’ kanlar içinde kadının geldiğini gördük ‘’

İçmeler Mahallesinde yaşadıkları evde bıçaklı saldırıya uğrayan şahıslar can havli ile kendilerini sokağa atmışlar o sırada kahvede oturan vatandaşlardan ismini vermek istemeyen şahıs ‘’ olay evin içinde olmuş buraya kanlar içinde bağıran bir kadın geldi, bizim önümüzde olsaydı olay hemen bıçağı alıp müdahale ederdik asla duyarsız kalmazdık ‘’ dediler.

Olay ile ilgili soruşturma başlatan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırganı ve suç aletini Emniyet binasına götürerek işlemleri başlattı. Soruşturma kapsamlı olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.