ENGELLİ VE AİLELERİN AĞABEYİ TULGAY HASAR GÜVEN TAZELEDİ

ENGELLİ VE AİLELERİN AĞABEYİ TULGAY HASAR GÜVEN TAZELEDİ

ENGELLİ VE AİLELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ (ENABİRDER) Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Tulgay Hasar oy çokluğu ile yeniden seçildi.

ENABİRDER Genel Kurulu'na Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Başkan Yardımcıları İhsan Öztürk ve Ali Zağlı da katıldı. Belediye Başkanı Oktay burada yaptığı konuşmada, "Engelli vatandaşlarımıza hizmet ulaştırma konusunda üzerimize düşünleri yapmaya özen gösterdik, gösteriyoruz bundan sonra da gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu derneğimiz de çok kısa sürede önemli başarılar kazandı. Biz her türlü destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

ENABİRDER Başkanı Tulgay Hasar, genel kurul öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hasar şunları ifade etti.“Derneğimizin kuruluşundan başlayarak bu güne kadar birçok alanda faaliyet oluşturmaya çalışıyoruz. Çeşitli sosyal projeler ile sizlerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Dernek Yönetimi olarak, sizlerin sorunlarınız ile daha yakından ilgilene bilmek çabalarında bizleri yalnız bırakmayan Muğla Valiliği, Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediye’sine teşekkürlerimizi iletiriz. Bu süreçte dernek binamıza kavuştuk. Burada engelli arkadaşlarımız ve aileleri ile daha yakın iletişim içinde olduk. Hepimizin bir çatı altında bir araya gelmesi kolaylaştı. Önümüzdeki süreçte ülkemiz Genel Seçim dönemine girmektedir. Normal şartlarda 2023 yılı seçim yılı olacaktır. Türkiye’deki Engelli Nüfusu %12 civarındadır. 10 Milyona yakın Engelli vatandaşımız ve aileleri ile birlikte 30 milyon civarında bir nüfusa temas etmiş oluyoruz. Yeteri kadar temsil edilmediğimiz için Biz Engelliler, sorunların çözümü aşamasında istediğimiz sonucu alamıyoruz.Bu süreçte Meclis’te yeterli temsil hakkı elde edebilmemiz için gerekli çalışmalar içinde olmalıyız.

Yaklaşan seçim sürecinde, Siyasi Partilerin muhterem temsilcilerine şöylece bir seslenişte bulunmak istiyoruz; Türkiye’nin Genel yönetimin de ve Yerel Yönetimin de, Engelli Temsilcilerine seçilebilir listelerde, liste başı olarak yer verilsin. Yönetim ve çözüm süreçlerinde Engelli Arkadaşlarımız da karar alma mekanizmasında bulunsun. Böylece sorunlarımızın çözümü için gerekli yapılacak her adım da işin içinde olabiliriz.

Engelli ve Ailelerimizi temsilen, bu Demokratik yarış sürecinde bizde varız diyerek Engellileri temsil noktasında üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu tüm Kamuoyuna ifade ediyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle sizlere hizmet etmek adına her alanda var olmak, bütün çabamızı bu yönde harcayacağımızı biliyorsunuz.Saygılarımla”.

whatsapp-image-2022-04-16-at-15-24-05.jpegwhatsapp-image-2022-04-16-at-15-24-06-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-16-at-15-24-08.jpegwhatsapp-image-2022-04-16-at-15-24-08-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.