ENABİRDER BAŞKANI HASAR ' 3 ARALIK BİR KUTLAMA GÜNÜ DEĞİL FARKINDALIK GÜNÜDÜR'

ENABİRDER BAŞKANI HASAR ' 3 ARALIK BİR KUTLAMA GÜNÜ DEĞİL FARKINDALIK GÜNÜDÜR'

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü’nde Engelliler ve Aileleri Birliği tarafından Atatürk Meydanında Farkındalık etkinliği düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü’nde, Engelli ve Aileleri Birliği Derneği tarafından 3 Aralık saat 10.00’da Atatürk Meydanında düzenlenen etkinlikte, günün anlam ve önemini vurgulamak amacıyla bir konuşma gerçekleştirildi. Etkinlikte,Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından dernek başkanı, engellilerin toplum içindeki yerine vurgu yaparak birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Enabirder (Engelli ve Aileleri ) üyeleri, Kaymakamlık yazı işleri Müdürü Esma Turan, Belediye Başkan yardımcısı Suzan Zift ve siyasi parti temsilcileri katılım sağladığı etkinlikte Dernek Başkanı Tulgay Hasar “Engelli bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve desteklemek hepimizin ortak ve insani sosyal sorumluluk görevidir. Asıl engellilik, incinebilir gruplara karşı sergilenen duyarsızlık hali düşüncedeki engellerdir. Zorluk yaşayan insanlar birbirini daha iyi tanırlar, birebir anlayamazlar. Bugün burada engelli davanıza sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde açıklama yaptı.
Farkındalık günü etkinlikleri bugün Marmaris Milli Parkı Günnücek Sığla Ormanında devam edecek.

img-7525.jpeg


img-7511.jpeg

img-7498.jpeg

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.