ELİF LAÇİN'E ALTIN DOĞA ÖDÜLLERİ GECESİNDE 'GENÇ GİRİŞİMCİ 'ÖDÜLÜ VERİLDİ

ELİF LAÇİN'E ALTIN DOĞA ÖDÜLLERİ GECESİNDE 'GENÇ GİRİŞİMCİ 'ÖDÜLÜ VERİLDİ

İş hayatında da ortalıkları bulunan Elif Laçin’e Altın Doğa Ödülleri ödül gecesinde “Yılın yükselen sosyal sorumluluk projeleri üreten genç girişimci” ödülü verildi

Genç yaşına rağmen başarısıyla adından söz ettiren Laçin sürekli sorulan 'sana güç veren kim ne iş yapıyorsun' sorusuna , ''bana destek olan ailem ve bana yol gösteren gönül bağım olan siyasi büyüklerim'' dedi.

'Siyaseti iş olarak görmüyorum'

Genç girişimci ödüllü Laçin '' Siyaseti iş olarak değil, hizmet çatısı olarak görüyorum verilen görevle hizmet ediyorum liderimizin üzerinden yük alabilmek adına verilen hangi görev olursa olsun benim için hizmettir iş değil'' diyerek ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaktan mutluluk duyduğunu ve tüm imkanlarını zorlayarak derdi olan herkese derman olmak için daha fazla çalışacağını belirtti.

Elif Laçin Siyasette hedeflerim var “ Sn. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum onun davasına hizmet etmekten ve onun yolunda yürümekten onur duyuyorum, ilgilendiğim tek siyaset gönül siyasetidir. Tek hedefim genç kardeşlerimizin daha fazla elinden tutmak ve onlara örnek olmaktır” dedi.

Hakkında yapılan olumsuz haberlere de cevap veren Laçin “ paralı haberler yaptırarak itibar suikasti yapmaya çalışanları gayri ahlaki buluyorum yalan haberdir hedeflerime şüphe düşürmek için başarılı insan hedef olur hiç bir makama sahip olmadan başarılarımla ön plandayım meyve veren ağaç taşlanır, biz yolumuza Elif gibi dimdik devam edeceğiz, Sn. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi; durmak yok, yola devam inşAllah.” şeklinde konuştu.

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine toplayan Laçin kimdir ? Bayburtlu 1994 doğumlu Laçin sosyal sorumluluk projeleriyle gençlere örnek oluyor . Siyasi olarak Gönülden Ak Partide görev almakta olan Laçin Cumhurbaşkanımızın üzerinden yük alabilmek adına sosyal sorumluluk projelerinde yer almakta.

whatsapp-image-2022-11-27-at-19-02-52.jpeg

whatsapp-image-2022-11-27-at-19-02-51-1.jpeg

whatsapp-image-2022-11-27-at-19-02-51.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.