EĞLENCE TURİSTLERİN KURSAĞINDA KALIYOR

EĞLENCE TURİSTLERİN KURSAĞINDA KALIYOR

MARMARİS eğlence hayatı kısıtlı müzik yayınları saatlerine rağmen doludizgin devam ediyor. Tatilciler eğlenirken turistler müzik kısıtlaması nedeniyle hevesleri kursaklarında kalıyor.

300 metre uzunluğu, karşılıklı disko ve gece kulüpleriyle Dünyaca ünlü, Türkiye’de ilk ve tek Barlar Sokağı’nda eğlence tam gaz devam ediyor. Turist ve tatilciler yanı sıra Muğla Üniversitesi’nden gelen öğrenciler müzik saati kısıtlamasına rağmen dolu dolu eğleniyor. Akşam olunca otellerden turist ile tatilci ve Muğla’dan otobüslerle öğrenciler Barlar Sokağı’na getiriliyor. DJ’lerin hareketli müzikleri ve kadınların dans gösterileri ile şov başlıyor. Saat:22.00’den 01.00 saatine kadar alkolün etkisiyle doludizgin eğlenenler zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor. Polis ve bekçilerin yoğun güvenlik önlemi aldığı sokakta, turist ile tatilciler huzur-güven içinde eğleniyor.

HÜKÜMET MARMARİS’E YETKİLİLERLE CEZA MI KESİYOR

Barlar Sokağı’ndan çıkan tatilci ve öğrencilerle yaptığımız görüşmelerde ilginç cevaplar aldık. Marmaris’e eşiyle tatile gelen Cevher Altaç, “ On günlük bir tatil programımız var. Üç gün Marmaris’te kaldıktan sonra Fethiye ve son durak Antalya olacak. Müzik saatleri kısıtlaması tüm sektörleri etkilemiş. Deniz veya havuzdan çıkıyorsunuz. Akşam yemeği ardından biraz dinlenip giyininceye kadar saat 22.00 oluyor. Hadi bizler alışık olmadığımız için yeterli geliyor. Fakat turistlere yeterli gelmiyor. Bunun adı siz tatile geldiğiniz paranız cebinizde kalsın demektir. Turizm sektöründe Ak Parti’den bir şey beklemek zor. Umarım saatler uzar” dedi. Muğla Üniversitesi’nde okuyan A.Okcan, “ Ege’nin tüm turistik şehirlerine gidin müzik 03.00 kadar devam ediyor. Marmaris’te sanki turizm yokmuş gibi bir baskı ve keyfilik mevcut. Turist ve tatilci parasını yemeye geliyor. Parasını da eğlence mekânlarında yiyiyor. Ne yazık ki her şey de olduğu gibi AKP hükümeti bunu da mahvetti. Marmaris gibi dünyaca tanınmış bir şehrin bu tür yasakları turistlerin gözünde olumsuz imaj olarak nitelendiriliyor. Marmaris’te tatil yapan yabancılar bloklarda yazdıkları cümleler üzücü. Marmaris’in turizmden anlayan eğlenceye öcü gibi bakmayan kamu görevlileri lazım” şeklinde konuştu. İngiliz Deborah Georgian Sorpan, “ Uzun zamandır Marmaris’e tatile gelirim. Böyle bir rezillik ile ilk defa karşılaşıyorum. Bizler otele kapanıp deniz, kum güneş ve havuz başı için gelmedik. Eğlenmeye ve ayırdığımız parayı harcamaya geldik. Umarım bir an önce yöneticileriniz hatalarından döner” dedi. Rus İvan Svertlan, “ 7 yıldır Marmaris’e yılda iki defa tatile geliyorum. Pandemi dönemiyle iki yıldır gelemiyordum. Müziklerin erken saatlerde kesilmesi kötü bir durum. Marmaris eğlence mekânlarıyla ünlü bir şehir. Otelde yemek,içki, havuz başı eğlence ve denize girmek için tatile gelmedim. Bazı arkadaşlarım Antalya ve Bodrum’a gittiler. Sabahlara kadar eğleniyorlarmış” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.