DOĞART SANAT FESTİVALİ YARIN BAŞLIYOR

DOĞART SANAT FESTİVALİ YARIN BAŞLIYOR

Doğa ve sanatı buluşturan çevre temizliği ve doğaya saygı için farkındalık çalışmaları yapan Doğart sanat festivali yarın başlıyor.

Kalimerhaba Derneği Projeler Koordinatörü Umur Özlüer ''Bu yıl 13. kez gerçekleşecek olan DoğArt Kültür Sanat ve Çevre Festivali etkinlikleri ile doğanın korunması ve çevrenin temiz tutularak sürdürülebilir yaşam felsefesinin toplumda kalıcı yer etmesi adına oluşturduğumuz çalışmalarımızı; 01 - 10 Haziran tarihleri arasında TC Marmaris Belediyesi işbirliği, TC Marmaris Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile Kalimerhaba Uluslararası Dostluk İşbirliği ve Tanıtma Derneği olarak hayata geçirmeyi planlamış bulunuyoruz.
Bu bağlamda 01 Haziran 2023 günü Armutalan Kültür Merkezi'nde açılacak Karma Güzel Sanatlar ve Geri Dönüşüm Ürünler Sergisinin ardından Fatma Kadir sunumunda Kuş Gözlemi Söyleşisi ,
Aksaz Turgut Reis İlk ve Ortaokulu Öğrencileri Korosu - Folklor Grubu ile Kalimerhaba Doğa Çocukları Korosu ve Şef Hakkı Çopuroğlu yönetiminde Mavi Yeşil Müzik Grubu Konseri sahne alacaktır.
Armutalan Kültür Merkezi DoğArt Karma Güzel Sanatlar ve Geri Dönüşüm Ürünleri Sergisi 05 Haziran Dünya Çevre Gününe kadar sürecektir.
Etkinliklerimiz 01 Haziran tarihinde eş zamanlı olarak, 19 Mayıs Meydanı Halk Kafe Sanat Galerisinde açılan " Suyunu Arayan Balıklar- Bir Sergi İki Sanatçı” Raşit Öztürk ve Yaşar Yıldız Sergisi ile 10 Haziran tarihine kadar sürecektir. Etkinlik boyunca yazarlar kitaplarını imzalayarak okurları ile söyleşilerde bulunacaklardır. Etkinliklerimiz katılımınız ve katkılarınızla, daha güzel bir çevrede yaşamamamızı sağlayacak ve sürdürülebilir yaşam mücadelemize güç verecektir.
İlgileriniz için teşekkür eder, sağlık ve sanat dolu güzel günler dilerim '' diyerek tüm Marmaris yaşayanlarını davet ettiğini belirtti.

whatsapp-image-2023-05-30-at-11-15-11.jpeg

Muhabir : Neslihan Oyal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.