DEMİR BARİYERLER SORUN OLMAYA DEVAM EDİYOR

DEMİR BARİYERLER SORUN OLMAYA DEVAM EDİYOR

Marmaris’te, motorlu araçların girmemesi için yapılan demir bariyerler ambulans ekiplerine zor anlar yaşattı. Vatandaş ve sokaklar çağ dışı diye nitelendirdiği demir bariyerler için tepki gösterdi.

Bugün(Cuma) akşamüstü saatlerinde 36 sokak üzerinde bir vatandaş rahatsızlanarak yere düştü. Şahsın ailesi 112 ihbar servisini aradı. 36 sokağın Kapalı Çarlı girişinde bulunan Tavuk Dünyası adlı iş yeri önüne gelen ambulans ekipleri ilk olarak demir bariyerler önüne park edilmiş motosikletlerden dolayı giriş yapamadı. Ardından değişen asma kilitler nedeniyle anahtarla açılmadı. Vatandaşların yönlendirmesiyle 50 metre sedye ile yürüyen sağlık ekipleri yaralanan yaşlı adamı aldı. Sedye ile getirilen yaşlı adam için demir bariyerler engel oldu. Vatandaşların yardımıyla üzerinde yaralı yaşlı adamın sedye kaldırılarak demir bariyer üzerinden geçirilerek ambulansa alındı. Ambulansla hastaneye götürülen yaşı adamın tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

VATANDAŞ VE ESNAF SİTEM ETTİ

Yaşanan olayı gören çevre esnafı ve vatandaşlar, bu tür durumların hep yaşandığını söyledi. Tepkilerini dile getiren sokak sakinleri, “ Sizlerinde gördüğü gibi demir bariyerlerin önü motosiklet ve araç parkına dönmüş durumda. Bazen motosikletli polislerin ve ambulansların demir bariyerlerden geçemediğini görüyoruz. Gördüğünüz gibi anahtar olmadığı için sağlık ekipleri hastalanan şahsı büyük bir risk alarak sedyeyi kaldırarak geçirmek zorunda kaldı. Bu şekilde bir demir bariyer önlemi sıkıntı. Yetkililerin bir an önce çözüme kavuşturması gerekiyor” dedi.

Yeni konumlandırılan ve asma kilitleri sürekli değişen demir bariyerler nedeniyle kamu görevlilerin işlerini yapmakta zorluk yaşadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.