Dalaman Kadınhane Kooperatifi kurucuları Ticaret Sanayi İl Müdürüne ziyarette bulundu

Dalaman Kadınhane Kooperatifi kurucuları Ticaret Sanayi İl Müdürüne ziyarette bulundu

Dalaman Kadınhane Kooperatifi kurucuları ziyaretlerine devam ediyor.

Dalaman Kadınhane Kooperatifi kurucu üyeleri bilgi alışverişi için yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Müdürü Gülşah Savtekin’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Kuruculardan, Ziraatçı Remziye Orhan, Medya Koordinatörü Ferda Baykan, Fatma Okatan ve Kooperatif Danışmanı ve sözcüsü Bilal Baykan katıldı.

Kadınhane Kooperatifi kurucu üyeleri, yaptıkları ziyarette Sayın Gülşah Savtekin’e üretim ve işletme kadın Kooperatiflerinin Muğla’da ki çalışmaları, Müdürlüğün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler istedi ve Kadınhane Kooperatifinin Misyon, Vizyon ve Hedefleri konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Dalaman Kadınhane Kadın Kooperatifi Dalaman için fayda odaklı çalışacak

Remziye Orhan yaptığı açıklama da;

Bugün yaptığımız ziyarette bizlere çok değerli bilgiler veren, ilerleyen süreçte yapacağımız çalışmalarda destekleri konusunda yanımızda olan İl Müdürümüz Sayın Gülşah Savtekin’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bölgemizde dalda ve tarlada kalan ürünlerin satış ve tanıtımı, Yöresel ürünlerimizin değerlendirilmesi, Kadın istihdamı, Kırsal Kalkınma gibi konularda hizmet vereceğimiz Kadın Kooperatifinin Dalaman ve Kadınlarımız için ihtiyaç olduğunu ve bu kararı almakta çok doğru yaptığımızı ziyaretlerimizde aldığımız bilgilerden anlıyoruz dedi.

Ticaret Sanayi İl Müdürü Gülşah Savtekin Ziyaretten memnuniyetini belirtti.

Gülşah Savtekin görüşme de; Kadın Kooperatiflerimizin çoğalması çok değerli. Çalışan, Üreten Girişim ruhuna sahip kadınların bir araya geldiğinde neler yapabildiğini yaşayarak görüyoruz. Müdürlüğümüz olarak bu konuda birçok destek ve avantajlar bulunuyor. Bu günkü ziyarette Dalaman ilçesinde ki sorunları tespit eden, çok yönlü bir Kooperatif olan Kadınhane kurucularını konuk ettik. Bilgi alışveriş de bulunduk. Kendilerine ve Dalaman’a hayırlı olsun dileklerimizi ilettik dedi.

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.