CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 14 MAYIS MESAJI!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 14 MAYIS MESAJI!

Türkiye 2023 genel seçimleri için geri sayım başladı. Son olarak 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen genel seçim 2023 yılında yeniden yapılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim açıklamasının ardından bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. AK Parti Grup Toplantısı'nda seçim tarihine ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim sinyali verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihine ilişkin olarak, "Biz de 'Artık hiçbir şey eskisi olmayacak' diyerek hükümete gelmiştik. Şimdi de 'Söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek milletin desteğine talibiz. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün altılı masaya yanıtını verecek. Vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "CHP'nin kodlarında bu faşizm var. Diğerlerine noluyor? Bunlar da her hafta bir yenisini sergiledikleri krizleriyle milletimize bir çeşit siyasi dejavu yaşatıyor Menderes 14 Mayıs 1950'de yeter söz milletin dedi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.