ÇOCUK PARKLARINDA TEHLİKE BÜYÜYOR BELEDİYE ETKİNLİK PEŞİNDE

ÇOCUK PARKLARINDA TEHLİKE BÜYÜYOR BELEDİYE ETKİNLİK PEŞİNDE

MARMARİS’in çocuk parklarının rezalet hali artan Vandallar ve belediye birimlerinin ilgisizliği ile tehlike saçmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günler de Marmaris ilçe merkezinde ki çocuk parklarının içler acısı halini sizlerle paylaşmış ve belediye yetkililerini hizmet etmeye davet ederek görünen tehlikeye dikkat çekmiştik. Aradan geçen bir hafta içinde Marmaris Belediye birimlerinin çocuklarımız için büyük tehlike saçan parklarda çalışma yapmadığı görüldü. Parklarda yer zeminin kalktığı ve çivilerin ortada olduğu görülürken oyuncakların kırıldığı ve kullanılamaz hale geldiği gözlemlendi. Ailelerin endişe ile gittiği çocuk parklarında Vandallarda hizmetsizlik örneği sergileyen belediyeden geri kalmadı. Çocuk parkları tabelaları yanı sıra oyuncakların sprey boya ile boyandığı ve zarar verildiğini tespit ettik.

TEHLİKE SÖYLENİYOR HAREKETE GEÇEN YOK

Çocuk parklarında oturan aileler, “ 77 ve 73 sokak arkasındaki park kullanılmaz halde olduğu için belediyemiz sağ olsun başka parklara gitmek zorunda kalıyoruz. Mahalleli olarak 7 gün 24 saat parklarımızı koruyamayız. Biz söylemekten bıktık bunlar hizmet yapmamaktan bıkmadılar. Herhalde bunların çocukları yok” diyerek belediye yetkililerine sert eleştirilerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.