ÇOCUK PARKLARI İŞGAL ALTINDA AİLELER TEDİRGİN

ÇOCUK PARKLARI İŞGAL ALTINDA AİLELER TEDİRGİN

Marmaris’te, çocuk parklarının işgal ettiği alkol ve madde bağımlıların son cinayet olayı sonrası ailelerin endişeleri bir kat daha arttı. Aileler Marmaris Kaymakamı Aksoy’dan yardım istedi.

Marmaris’te uzun yıllardır kronik sorun haline gelen madde ve alkol bağımlılarının işgal ettiği çocuk parkları yine sarsıcı bir olayla gündeme geldi. Madde ve alkol bağımlısı iki kişinin tartışması sonrası gerçekleşen cinayet olayı gözleri tekrar çocuk parklarına çevirdi. Tepe Mahallesi 33 Sokak Köylü Pazarı’nda bulunan çocuk parklarını işgal eden madde ve alkol bağımlılarının uzaklaştırılması için bugüne kadar bir çözüm üretilmemesi iddiası aileleri iyice öfkelendirdi. Sokak sakinleri ve gazeteciler birçok kez güvenlik ile zabıta ekiplerini konu hakkında sözlü şikâyette bulunması rağmen “Aynı tas aynı hamam” devam etti. Belediye ekipleri, geceleri çim sulama vanalarını açması ile şahısların uzaklaşacağı ön görülürken elde edilen bir şey olmadı. Gündüz ve akşam çocuk parklarındaki çim ile banklara oturarak alkol alıp yoldan geçenlerden para isteyen madde ve alkol bağımları yaptıklarından geri kalmadı. Polis, uzaklaştırma yapmasına rağmen kısa bir süre sonra tekrar gelerek kaldıkları yerden parkı işgal etmeyi sürdürdüler

“AİLELER ÇARESİZ. KAYMAKAM AKSOY KONUYA LÜTFEN EL ATIN”

Tepe Mahallesi 33 Sokak Köylü Pazarı civarında oturan vatandaşlar ve esnaflar, madde ve alkol bağımlıların çocuk parkından uzaklaştırılması için bir şey yapılmadığını iddia ederek yetkilileri göreve davet etti. Birçok kez polis ve zabıta ekiplerine bu şahıslarla ilgili sözlü şikâyette bulunduklarını söyleyen sokak sakinleri, “ Bu sorun bugün olan bir dert değil. Uzun yıllardır madde ve alkol bağımlıları çocuk parkını işgal etmiş durumda. Çocuklu aileler ve buradan geçenler çok tedirgin oluyor. Her gün bir kavga ve tartışma var. Güvenlik kuvvetleri yapacak bir şey yok diyorlar. Bu park sadece biri. Diğer tüm parklarda bu tür şahıslar mevcut. Marmaris Kaymakamı’ndan rica ediyoruz lütfen bu konuya el atın. Hepimiz büyük tedirginlik içindeyiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.