ÇOCUĞUNUN OYUNCAĞINDA UYUŞTURUCU GETİREN AİLE YAKALANDI

ÇOCUĞUNUN OYUNCAĞINDA UYUŞTURUCU GETİREN AİLE YAKALANDI

MARMARİS Narkotik ekipleri istihbarat çalışması sonucu oyuncak içinde uyuşturucu madde getirdiğini tespit ettiği biri kadın toplam iki kişiyi yakaladı.

Marmaris ilçesine uyuşturucu madde getirileceği ihbarı alan İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri harekete geçti. Araç ile ilçeye gelen K.K. ve S.T.(Kadın) takibe alındı. Araç Yeni Datça Yolu’nda durduruldu. İki kişi sivil ekip otosuna alındı ve araç polis tarafından Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne getirildi. Araçtaki bavul ve çantalar dışarı çıkartılarak “Coco” adlı narkotik polis köpeği ile arandı. S.T. adlı kadının çocuğuna ait çantaya tepki verilmesi üzerine açıldı. İçinde bulunan oyuncak motor çıkartılarak söküldü. Oyuncak içine gizlenmiş üç parça halinde koku vermemesi için baharatlanarak konulmuş 46,58 gram metamfetamin ele geçirildi. Devam eden aramalarda hassas terazi ve içecekler içine karıştırılmış metamfitamin ele geçirildi.

K.K. ve S.T. adlı kadın verdikleri ifadelerinde kullanmak için bulundurduklarını ticaret yapmadıklarını iddia etti. Poliste işlemleri tamamlanan iki kişi mahkemeye çıkartıldı. K.K. “uyuşturucu madde satmak” suçundan tutuklandı. S.T. adlı kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.