ÇARPTI,KAÇTI EV HAPSİ ALDI

ÇARPTI,KAÇTI EV HAPSİ ALDI

8 Mart Salı günü kırmızı ışıkta geçerek 25 yaşındaki Hüseyin Arslaner’e çarpıp ölümüne neden olduğu iddia edilen kamyon şoförü Y.K’a çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi.

Olay 8 Mart Günü Öğleden sonra Marmaris- Datça karayolu üzerinde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, Y.K. idaresindeki kamyonet ile Hüseyin Arslaner yönetimindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan motosikletten düşen ve kaza anında kask takmadığı tespit edilen Hüseyin Arslaner tedavi için kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen hayatını kaybetti (25) ve hafif yaralanan yolcu konumundaki N.M.E. tedavisinin ardından taburcu edildi.

KAZA AN BE AN KAMERALARDA


Kaza yerini gören güvenlik görüntüsünden de tespit edildiği üzere kaza sonrası kamyonet sürücüsü çarptıktan sonra kamyoneti ile birlikte olay yerinden kaçtı. Marmaris Trafik ekiplerinin hemen Jandarma Trafik ekiplerine haber verdiği ve yol güzergâhı üzerinde peşinden gittiği kamyonet Değirmenyanı mevkiinde Jandarma Trafik ekipleri tarafından durduruldu. Edinilen bilgiye göre kaza anında yaşadığı korku ve şok etkisi ile kaçtığı öğrenilen Y.K (51) Trafik polislerine teslim edilerek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Poliste işlemlerinin ardından Adliyeye çıkarılıp taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen Y.K ‘ya yurt dışı çıkış yasağı ve ev hapsi cezası verildi.
25 yaşında hayatını kaybeden Turizmci Hüseyin Arslaner memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki Küçükyapalak Mahallesinde ailesi ve akrabaları tarafından toprağa verildi. Verilen karara isyan eden Arslaner’in yakınları yas süreci bitince hakkımızı aramaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.