ÇAM AĞAÇLARI KESİLDİ DUYARLI YURTTAŞLAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

ÇAM AĞAÇLARI KESİLDİ DUYARLI YURTTAŞLAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Marmaris Mares Otel sahil yolunda Çamlık Restoran önünde yıkılma tehlikesi olan, çevreye zarar veren ağaçlar kesildi. Vatandaşlar kesime tepki gösterirken yetkililer uzmanlar tarafından incelenip karar sonrası işlemin yapıldığını vurguladı.

Beş yıldızlı Mares Otel’in sahil yürüyüş yolu üzerinde bulunan ağaçlar can ve mal güvenliğini tehlikeye attığı gerekçesiyle uzman kişilerin oluru ile kesildi. Sahil yolunda dolaşan vatandaşlar, ağaçların tehlike saçtığını ve ciddi bir zarar gelebileceğini ifade ederek yetkili kurumlara müracaatta bulundu. Yapılan müracaat üzerine harekete geçen uzman ekipler inceleme başlattı. Yapılan inceleme sonucunda oluşturulan rapora göre, “ Ağaçların yıkılma tehlikesi altında olduğu, bir restorana zarar verdiği ve yoldan geçenlerin hayatını etkileyebileceği” yazıldı. Yapılan yazışmalar sonuncunda bugün ağaçlar kesildi.

ÇAMLIK KAFENİN ÇAMLARI KİME BATTI

Ağaçların kesildiğini gören bazı vatandaşlar yaşanılanları sosyal medya üzerinden tepki verdi. Çamlık Restoran’ın Çam Ağaçları kime battı diyen çevre gönüllüleri, “ Bu ağaç kesilme yerine budama veya taşıma yapılamaz mıydı? Bu ağaç işletmeye mi battı yoksa başka birileri ne mi? Bizler canımızı ve dişimizi katıp ağaç olması için tohumlama yapıp, ücretli-ücretsiz fidan alıp dikiyoruz bunlar kesiyor. Bir şeyi kesmek, yıkmak ne basittir yahu. Yetkililer kolay yolu bulmuş ya kesiyorlar ya yıkıyorlar. Yemyeşil çam ağacı kesildi. İnanın çok üzgünüz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.