ÇADIRDA YAŞAYAN 9 YAŞINDAKİ YAĞMURA POLİS ABİ VE ABLALARINDAN SÜRPRİZ

ÇADIRDA YAŞAYAN 9 YAŞINDAKİ YAĞMURA POLİS ABİ VE ABLALARINDAN SÜRPRİZ

Geçtiğimiz yaz Marmaris'te çıkan orman yangınlarının ardından Adana'dan gelen kesim işçisi Güngör ailesinin polis olmak isteyen kızlarına Polisler sürpriz yaptılar.

dsc06371.jpg

Marmaris’te Temmuz ayında çıkan orman yangınlarında yanan alanlarda ağaçları temizlemek için memleketleri Adana’dan ailesi ile birlikte gelerek ilçeye 21 kilometre mesafedeki Osmaniye mahallesinde Çadırda yaşayan ve okula servis ile gelip giden Yağmur’a en büyük sürprizi hayalini kurduğu gelecekteki meslektaşları yaptı. Polisler 9 yaşındaki Yağmur’a, 4 yaşındaki Yaprak’a ve 14 yaşındaki abisine de hediyeler verdiler.

dsc06360.jpg

İlçe Emniyet Müdür Yrd. Samed Seyhan ve Polis memurları, Yağmur ve kardeşlerinin kaldığı çadır barakaya gelerek hediyeler getirdiler. Yunus polis kıyafetini polis ablaları ve müdür amcasının elinden alan Yağmur yaşadığı sürpriz karşısında heyecanlandığını belirterek ‘çok mutlu oldum, öğretmenlerim polis olmak istiyorsan çok ders çalışmalısın diyorlar ben de polis olabilmek için ders çalışıyorum ‘’ dedi.

whatsapp-image-2022-04-08-at-03-36-01-1.jpeg

Marmaris İlçe Emniyet Müdür Yrd. Samed Seyhan ‘’ 4 Nisan 10 Nisan Polis Haftası ve teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü, küçük kızımızın polis olmak istediğini duyunca kıyafet alıp hediye etmek istedik. Bizler için en güzel bayram çocukların mutluluğu onların yüzündeki gülümseme her şeye değer, sizlere de vesile olduğunuz için teşekkür ederiz ‘’ şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2022-04-08-at-12-55-13-4.jpeg

Yağmur’un annesi 4 çocuk sahibi kesim işçisi Erhan Güngör’ün eşi Aysel Güngör kızlarına yapılan sürpriz için ‘’ valla çok sevindik, çocuklarımıza hediye getirdiler, kızımı çok mutlu ettiler Allah razı olsun polis olmak istiyordu zaten şimdiden hayali gerçek gibi oldu, hepinize çok teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

whatsapp-image-2022-04-08-at-12-55-13-5.jpeg

Yunus Polis komiseri kıyafeti giyen Yağmur’u Motosikletli Yunus Polisi abileri motorlarına bindirdi, kask takıp motorun arkasında kısa bir gezinti yaptırarak küçük çocuğun mutluluğuna mutluluk kattılar. İlçe Emniyet Müdür Yrd. Samed Seyhan aileye her zaman yanlarında olduklarını ne zaman isterlerse Emniyet müdürlüğünde ziyarete gelebileceklerini söyleyerek çadırdan ayrıldı.

whatsapp-image-2022-04-08-at-03-36-01-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.