BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Astroloji Uzmanı Buket Orhan, yeni ayda bekleyenler için burç yorumladı.

Koç burcu ve Terazi burcu
Koç ve Terazi burcunda Neptün’den bir yeni ay gerçekleşiyor ve sizlerin 12. ve 6. evinizde size bambaşka kapılar açacak bir yeni ay. Eski alışkanlıkları bırakıp tutulmalara doğru giderken yeniden bir siz yaratma vakti gelmiş demektir. İş konusunda yeni başlangıçlar yapabilir, sevindirici haberler alabilirsiniz bir yükseliş dönemi olabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek konusunda müthiş fırsatlar da karşınıza çıkabilir. İş ve çalışma alanınızda şartlar her an değişebilir tabiki daha fazla çalıştığınız ve yorulduğunuz bir dönem olabilir. Bu yüzden sağlık sizin için önemli olacak. Diyet ve spora başlayabilirsiniz. Zararlı alışkanlıklarınız var ise bırakma, arınma dönemi olacak. Hislerinize güvenin ruhsal anlamda güç kazanacağınız rüyalarınızıda aktif olduğu bir dönem olacak. Terapi almak,meditasyon yapmak, şifa çalışmaları yapmak ve bilinç altı konuları, ruhsal arınma ile ilgili çalışamalar size iyi gelecektir. Bir rahatsızlığınız var ise bu dönem iyileşme şansı ve çözüm bulabilirsiniz. Depresyon sorunları olanlar kendini biraz daha dağılmış, yorgun, halsiz hissedebilirsiniz. Lütfen destek alın. Sanatsal konularla ilgilenmek, dinlenmek, biraz geri çekilmek size iyi gelecektir. Uluslar arası iş, yurt dışı vize pasaport konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evcil hayvan edinebilirsiniz. Mars/Uranüs karesi haftasonu arkadaşlık, dostluk, aşk, çocuklar, kariyerinizden gelen kazançlarınız, yatırımlarınız alanında ile ilgili tatsız durumlar olabilir.Beklenmedik harcamalar çıkabilir. Sakin ve sabırlı davranmaya çalışın. Var ise çocuklarınız için plansız harcamalar çıkabilir. Her yeni ay yeni bir başlangıç demektir. Tutulma hattına gidiyoruz ve en çok etki alan gruptasınız. 25 Mart ve 8 Nisan tutulmalarıyla hayatlarınızda hızlı gelişmeler ve atılımlar yapacaksınız. Ben/Sen dengeleri yerine oturacak. Hayellerinizi gerçekleştirmeniz dileklerimle.


Boğa burcu ve Akrep burcu
Boğa burcunda Neptünyen bir yeni ay gerçekleşiyor ve sizlerin 11. ve 5. evlerinizde bu yeni ay size yeni bir aşk getirebilir. Hayalinizdeki gibi bir aşk yaşayabilirsiniz. İlişkiniz varsa yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınız var ise güzel haberler alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Size fayda sağlayacak yeni projeler içinde olabilirsiniz. Kariyerinizden gelirleriniz ile ilgili şanslı sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelirleriniz artabilir. Hayellerinizi gerçekleştirmek için bu yeni ay size müthiş fırsatlar sunabilir. Sanatsal konularda başarı yakalayabilirsiniz, yeni bir hobi edinebilirsiniz ve ilham veren yeni fikirler ortaya çıkabilir. Kendinizi ön plana çıkaracak daha göz önünde ve sosyal olacağınız bir süreç olacak. İlişkilerinizde bu hafta güç savaşlarına girmemeye çalısın. Size keyifli gelecek bir yeni ay enerjisi yeni bir iş yeni bir aşk ve yine sevecek bir neden lazım. Mars/Uranüs karesi ilişkiler, kariyer, ev, aile, yuva alanında sıkışmışlık yaratabilir. Aile büyükleri ile ilgili sorunlar gelişmeler yaşayabilirsiniz. Davalık, aile miraslık konularda karşınıza çıkabilir. Alıngan olmamaya ve sakin kalmaya özen gösterin. Her yeni ay yeni umutlar yeni başlangıçlar demektir. Tutulma hattına giderken 25 Mart ve 8 Nisan tutulmaları hayatlarınızda hızlı gelişmeleri beraberinde getirecek. Kendi işinizi kurabilir. Hayellerinizi gerçekleştirebilir adınızı duyurabilirsiniz.

İkizler burcu ve Yay burcu
İkizler ve Yay burcunda Neptünyen bir yeni ay gerçekleşiyor ve sizlerin 4. ve 10. evinizde iş, kariyer, ev, aile, yuva konularında etkiler alıyorsunuz. Asla olmaz dediğiniz sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Terfi, atama, maaş zammı, ev alım satım konularında güzel etkiler var sizler için. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir ayrıca hayalini kurduğunuz kariyerde hedefleriniz gerçekleşeceği gibi hayalini kurduğunuz bir ev, emeklilik konuları gündeme gelebilir. Evlilik, taşınma, tadilat konuları gündeme gelebilir. Tutulmalara doğru gidiyoruz. Birçoğunuz evlenip yuva kurabilir. Çocuk sahibi olabilir. Kendi işinizi kurmak ve kariyerde yükseliş konularında destekleniyorsunuz. Bu yeni ay ile otorite figürlerinden ve aile büyüklerinden destek görebilirsiniz. Hayellerinize adım attıracak bir yeni ay olacak. Mars /Uranüs karesi etkisi ile hukuksal konular, vize pasaport işlemleri, uzak yollar, seyahatler, kardeşler, yakın çevre ile ilgili konular gündeme gelebilir. Trafikte dikkat edin.


Yengeç burcu Oğlak burcu
Yengeç burcunda Neptünyen bir yeni ay gerçekleşiyor ve sizlerin 9. ve 3. evinizde dualarınızın makbul olduğu bir dönem. Eğitim, öğretim, seyahatler, araç alım/satım, sosyal medya, yayıncılık, reklam, tanıtım konularında destekleniyorsunuz. Hukuksal konularınız var ise bu dönem hakkınızı alabilirsiniz. İşinizi kurumsallaştırabilir yada kurumsal bir işe girebilirsiniz. Hayatlarınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yeni eğitimler, kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar ve hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Beklemediğiniz iş teklifleri gelebilir. Hayalini kurduğunuz bir yere gitme imkanı yakalayabilirsiniz. Mars/Uranüs karesi etkisi ile parasal konulara dikkat edin. Ani bir yolculuk, tatil planı fazla harcamalar gündeme gelebilir.


Aslan burcu Kova burcu
Aslan burcunda Neptünyen bir yeni ay gerçekleşiyor ve sizlerin 2. ve 8. evinizde finansal konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Projelerinizi hayata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yeni kazanç kaynakları gelirlerinizde artış yaşanabilir. Miras alacak konularında eş gelirleri ve alacaklar konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Unuttuğunuz artık gelmez dediğiniz bir borç alacakta gelebilir. Yeteneklerinizi kazança çevirebilirsiniz. Ani kariyer değişimi verebilir. Mars ve Uranüs karesi hem ikili ilişkiler hemde kariyer,aile alanınızda krizlere sebep olabilir. Davalık konulara dikkat edin. Yer değişimi iş değişimi gündeminizde olacak. Finansal konularda hayellerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tutulmalar ile çok gezip yeni insanlar, yeni yollar keşfedeceksiniz. Hayalinizdeki zenginliğe ulaşmanız dileklerimle..

Başak burcu Balık burcu
Başak burcunda Neptünyen bir yeni ay gerçekleşiyor sizlerin 1. ve 7. evinizde yaşanacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar alanınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir ortaklık evlilik gündeminize gelebilir. Hayatınızla önemli kararlar dönemindesiniz. Navigosyonu açarsınızda yanlış yola girdiğinizde yeni rota oluşturuluyor der işte öyle birşey. Bu dönem verdiğiniz kararlar kalıcı olabilir. Satürn hem başak hemde başak burçlarına sorumluluk artışı verdi. İlişki sorumluluğu almak kendi hayatını kurmak işini kurmak açısından zorluyor. Hayelleriniz ve gerçekler arasında gidip geliyorsunuz ama hayellerinize çok yakınsınız. Birçok alanda sürpriz fırsatlarla karşılasacaksınız. Zaten tutulmalarda 2/8 yani para, finans alanınızda zengin olma kazançlarda artış fırsatları yakalayabilirsiniz bu yıl. Geleceğinize yatırım yapın yeni tekliflere fikirlere açık olun. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin önünüz açık yeterki siz görmeye niyet edin. Bu süreçte iş ve çalışma ortamınızda ve yakın çevrenizle alakalı gerilim yaşanabilir. Arkanızdan çevrilen işleri öğrenebilirsiniz. Trafikte dikkat edin sağlık önemli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.