BURÇLAR YENİ AYDA NELERE DİKKAT ETMELİ

BURÇLAR YENİ AYDA NELERE DİKKAT ETMELİ

Astrolog Buket Orhan tüm Burçları yorumladı

1 Nisan sabahı saat 08:29 itibariyle 11 derecede Koç burcunda bir Yeni Ay deneyimleyeceğiz.

Enerjimiz artacak motivasyonumuz yükselecek.

Bu yeni ay ile beraber ülkemiz haritasına baktığımızda;

Ekonomik kriz daha çok hissedilecek fiyatların aşırı artması protestoları gündeme getirebilir. Enerji kaynakları ve petrol fiyatlarındaki artış devam edebilir.

Ülkemizde ve dünyanın bir çok yerinde isyanlar, ayaklanmalar ve protestolar yaşanabilir.

Mars Kova burcunda transitte , Marsın yöneticisi olduğu Koç burcunda yaşayacağımız yeni ayla birlikte finans, para, piyasalar gündem olabilir.

Borsa ve spekülatif yatırımlarda dikkatli olmak gerekebilir Türkiye’nin Jüpiteriyle kavuşum halinde olan Gad’ın yaptığı sert açı bu konularda temkinli olmak konusunda uyarıcı olabilir.

Denizler ile ilgili sorunlar özellikle sahil kesimlerinde limanlarda patlamalar, yangınlar, deniz kazaları gündem olabilir.

Satürn ve Venüs kavuşumlu yeni ayda uluslar arası ilişkiler, hukuksal konular, kanunlar, hakimler, savcılar, avukatlar, dış ticaret, din adamları, ibadethaneler, hava yolu ve deniz yolu taşımacılığı, ithalat-ihracat konuları da gündeme gelebilir.

Dış borç, dış finansman, krediler borçlar, vergiler, bankalar, emeklilik fonları da gündemde yerini alabilir.

TÜM BURÇLAR

Koç ve yükselen Koçlar
Bu yeni ayın ev sahibi sizsiniz. Burcunuzun yöneticisi Satürn ile kavuşuma doğru giderken Lilith ve Merkürün de içinde olduğu yeni ay sizleri kendinizde değişim yapma ihtiyacı, yenilenme, iş ve ilişki alanında yeni başlangıçlar yapma konusunda 15 günlük süreçte destekliyor olacak.
11. Evinizde gerçekleşecek olan Satürn/Mars kavuşumu sosyal çevrenizi ve arkadaşlıklarınızı gözden geçirme, sosyal medyada temizlik yapmaya girişebilirsiniz. Öfke kontrolü önemli oluyor sizler için gökyüzündeki balık stelyumu ile sağlık konusunda şifa bulabiliriniz, iş, sağlık ve ilişkiler ana temalarınız. İlişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilir yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğalar
Koç yeni ayı 12. Evinizde gerçekleşiyor. Arkanızdan dönen gizli saklı kalmış olay ve durumlar dedikodular gün yüzüne çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz hem bedensel hem ruhsal sağlığınız önemli olucak.11. Evinizdeki balık stelyumu sizi sosyal çevreniz, hayalleriniz, umutlarınız alanında destekliyor. Hayalleriniz gerçek olabilir. Kariyer alanınızda Satürn/Mars kavuşumu iş/kariyer anlamında zorlanmalara neden olabilir. Ev-aile-yuva-aile büyükleri, taşınma, yerleşim konularıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir bebek haberi alabilir. Aşk ve ilişkiler anlamında destekleniyorsunuz.

İkizler ve yükselen İkizler
Yeni ay 11. Evinizde sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, hayalleriniz, umutlarınız alanında bir yeni ay yaşayacaksınız. Lilitin ve yöneticiniz Merkür'ünde yeni aya eşlik etmesiyle sosyal çevrenizden yara almanız aynı zamanda şifalanmanız bazı dostlukları bitirmeniz yeni arkadaşlık ilişkileri kurmanız mümkün.
İş ve kariyer konularında sevindirici haberler alabilirsiniz. İş teklifi, kariyerde yükselme, yeni iş konusunda destekleniyorsunuz. Aile büyüklerinden destek görebilir ev taşıma tadilat işlerine girişebilirsiniz. 9. evinizde Satürn/Mars kavuşumu hukuksal konular, eğitim, sosyal medya, ticaret, yurt dışı konuları, seyahatler, anlaşmalar konusunda dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıyor.

Yengeç ve yükselen Yengeçler
Yeni ay iş, kariyer, toplum önündeki statünüz alanınızda gerçekleşecek. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Satürn/Mars’ın 8. Evinizde olması gelir-gider dengenizi ayarlama ihtiyacı duyabilirsiniz. Ek gelir arayışı içine girebilirsiniz. Ödemeler konusunda dikkatli olmanız önemli, kısıtlayıcı etkiler altındasınız.
Balık stelyumu sizi ilahi alanda destekliyor. Eğitim, seyahatler, hukuki konular, ticaret, anlaşmalar, yurt dışı alanında destekleniyorsunuz. Merkür’ün yeni aya olan etkisi ile yakın çevre iletişiminde kardeşler, kuzenler, komşu, yakın akrabalar hakkında dikkatli olmanız önemli, öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslanlar
Yeni ay 9. Evinizde sizleri seyahat, hukuki konular, eğitim, uluslar arası iş ilişkiler, manevi konular, ticaret alanında destekliyor. Merkür'ünde etkisiyle uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilir hukuki bir süreciniz var ise sonuç alabilirsiniz. Pasaport vize işlemleriniz var ise sonuca ulaşabilirsiniz. Güneş Aslan 2-3-4 ağustos doğumlular için ekstra şans içeren bir yeni ay
parasal konularda rahatlama yaşayabilir bir krediniz var ise kapatabilirsiniz. Satürn/Mars kavuşumu ortaklıklar, evlilik, ikili ilişkiler ve aşk alanınızda kendiniz baskı altında ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlişkilerde zorlanma yaşayabilirsiniz. Otorite figürleri ile zorlanmalar yaşayabilir İlişkilerde sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başaklar
Koç yeni ayı sizlerin 8. Evinde para, finans, krediler, ek gelirler, ameliyatlar alanınızda. Gelirlerinizi arttırmak için yeni girişimlerde bulunabilir, kredi konuları ve ameliyatlar gündeminizde olabilir. İlişkilerde şanslı etkiler altındasınız. Aşk, evlilik, ortaklık konularında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Satürn/Mars iş ve sağlık konusunda dikkatli olmanız konusunda uyarıyor. İş alanınızda arkanızdan çevrilen olaylar ve durumlar meydana gelebilir. İş alanınızda sizi kısıtlayıcı etkiler yaşayabilirsiniz.
Terazi ve yükselen Teraziler
Yeni ay karşıt burcunuz koçta 7. Evinizden alacağınız etki ile aşk, evlilik, ortaklık ilişkilerinizde sorunları çözebilir. Evlilik kararı alabilir yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İş ve sağlık konusunda desteklendiğiniz bir dönemdesiniz. Yeni fırsatlar yakalayabilir terfi ve zam alabilirsiniz. Satürn/Mars kavuşumu 5. Evinizde olduğu için aşk hayatınızda kıskançlık krizlerinden sıkıntılar çıkabilir. Çocuklarınız var ise iletişiminize dikkat etmeniz onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Borsa ve spikülatif yatırımlar konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep ve yükselen Akrepler
Yeni ay 6. Evinizde iş ve sağlık alanınızda yeni iş ve girişimlerde bulunabilir projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Sağlığınız için beslenme tarzınızı değiştirebilir spor ve diyete başlayabilirsiniz. Aşk, çocuklar, hobiler alanınızda desteklendiğiniz bir dönem; bir bebek haberi alabilir, çocuklarınız var ise güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda şanslı etkiler altındasınız. Satürn/Mars kavuşumu ile ev, aile, yuva, yerleşim, anne/baba ile ilgili konular da gündeme gelebilir. Sorumluluk alabilirsiniz sorumluluklarınız artabilir.


Yay ve yükselen Yaylar
Yeni ay 5. Evinizde aşk, çocuklar, hobiler alanınızda aşk hayatınızda sorunlu ilişkiniz var ise bu dönemde şifalanabilirsiniz. Yeni aşk konusunda şanslısınız. Bazı yükselen yaylar müjdeli bebek haberi alabilirler. Hobileriniz ile ilgilenebilir yeni hobiler edinebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Güneş yay olan 2-3-4 Aralık tarihlerinde doğanlar ekstra şans etkileri sizinle
Ev-aile-yuva-yerleşim iş ve kariyer konularında destekleniyorsunuz. Şehir değiştirebilir ev alım-satım emlak işleri gündeminizde olabilir. Ev alabilirsiniz istediğiniz gibi bir eve taşınabilirsiniz. Satürn/Mars kavuşumu 3. Evinizde kardeşler, kuzenler, akrabalar, komşularla aranızda sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Sert etkiler altındasınız bu dönemde sinirlerinize hakim olmalısınız.


Oğlak ve yükselen oğlaklar
Yeni ay ev-aile-yuva-yerleşim, anne-baba, emlak, taşınma alanınızda 4. Evinizde ev alım-satım işleri, taşınma, şehir değişikliği, tadilat, evlilik konuları gündeme gelebilir. Ev sahibi olabilirsiniz. Aile büyükleriyle ilgili sorunlarınız var ise tatlıya bağlayabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, kuzenlerden destek alacağınız bir dönem olacak sizler için sosyal medya, iletişim, eğitim alanınız aktif ve şanslısınız
Para konularında dikkatli olmanız gerekli Satürn/Mars kavuşumu 2. Evinizde harcamalarınızda dikkatli olmalısınız gelirinizden fazla harcama yapabilirsiniz para konularında kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.


Kova ve yükselen Kovalar
Yeni ay 3. Evinizde yakın çevre, iletişim, eğitim, sosyal medya alanınızda yeni eğitim fırsatları, seyahatler, sosyal medya ve internet alanında yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişimin hızlı olduğu güzel haberlere açık olduğunuz bir zaman. Parasal konularda destekleniyorsunuz şanslı etkiler altındasınız. Birikimleriniz değer kazanabilir yeni yatırımlar yapabilirsiniz.
Satürn/Mars etkisi sizi olduğunuzdan daha sinirli ve asabi yapabilir. Sakin kalmanız ve farkında olmanız önemli.


Balık ve yükselen Balıklar
Yeni ay 2. Evinizde parasal konularda çok şanslı etkiler altındasınız.
İlahi alanda koruma altındasınız sorunlarınızı daha kolaylıkla aşacağınız kendiniz ile kararlar alacağınız başarı fırsatları yakalayacağınız bir dönem
Satürn/Mars kavuşumu ile sağlığınıza dikkat etmeli arkanızı iyi kollamalısınız. Ruhsal anlamda kendinizi bunalmış kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Dedikodular canınızı sıkabilir moralinizi yüksek tutmalısınız.

instagram : astomaris_

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.