BUKET ORHAN'DAN  DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİSİ

BUKET ORHAN'DAN DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİSİ

18 Mart dolunayı 12. Evinizde sizden saklanan bazı gizli olaylar durumlar ortaya dökülebilir. Gizli düşmanlarınızı öğrenebilirsiniz.Sağlığınızla ilgilenebilir sağlık sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz.

Terazi yükselen teraziler

18 Mart dolunayı 12. Evinizde sizden saklanan bazı gizli olaylar durumlar ortaya dökülebilir. Gizli düşmanlarınızı öğrenebilirsiniz.Sağlığınızla ilgilenebilir sağlık sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. Spor ve diyete başlamak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki konuları çözüme ulaştırabilir yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. İş girişimlerinizin sonuçlarını alabilir içsel olarak hisleriniz daha güçlü olabilir.18 mart ay başak , güneş balık karşıtlığı dolunayın burçlara etkileri

Koç ve yükselen koçlar 18 mart başak dolunayı

6. Evinizden alacağınız etki ile ; İş ,iş arkadaşları, çalışanlarınız ,evcil hayvanlarınız, sağlık ,günlük rutin işleriniz alanında etki alacaksınız. İş arayan koç burçları yeni bir ile başlayabilirler. İş yerinizde çalışanlarınızla ilgili yada çalısma arkadaşlarınızla ilgili değişimler olabilir. Sağlığınız ve beslenme düzeninizle ilgilenebilir diyete başlayabilirsiniz.

Boğa ve yükselen boğalar

18 mart başak dolunayı sizlerin 5. Evinizde Aşk, çocuklar, hobiler, borsa ve spikülarif yatırımlar ,sosyal çevre ,arkadaşlıklar ,eğlence alanınızdan alacaksınız. Yeni bir hobiye başlayabilir yada uğraştığınız bir hobiniz var ise sosyal medya ve sosyal çevrenizde ticarete çevirip para kazanabilirsiniz. Aşk konusunda şanslı etkiler altındasınız. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimleriyle ilgilenebilirsiniz.

İkizler ve yükselen ikizler

18 mart başak dolunayını 4. evinizde ev-aile- yuva ,yerleşim,atalar,kökler,baba eviniz, kariyeriniz ve sosyal statünüz alanlarında etki alacaksınız. Yeni bir eve taşınabilir, evinizde tadilat yapabilirsiniz. Sosyal statünüz değilebilir. Evlenebilir- boşanma kararı alabilirsiniz. Ev - araba alıp satabilir . Kendi işinizi kurma planları yapabilirsiniz.Aile büyükleriniz ile ilgili sorunluklar alabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen yengeçler

18 mart başak dolunayında 3. Evinizden alacağınız etki ile yakın çevre,kuzen,kardeş, eğitim,ticaret,seyahat,sosyal medya alanları gündeminizi oluşturacak. Bir eğitimi bitirebilir yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yakın çevreniz ile işgili sorunlarınız var ise daha çok gün yüzüne çıkabilir. Yakın çevreniz ile iletişim ve seyahatler açıısndan aktif olabilirsiniz.Ticari faaliyetleriniz var ise sosyal medya yı daha aktif kullanabilirsiniz. Yeni bir ticari faaliyete başlayabilirsiniz.

Aslan ve yükselen aslanlar

18 Mart başak dolunayı para Evinizde gündeminiz para gelirleriniz, kazançlarınız, miras, kredi vb konular alanında etki alıyorsunuz. Birikimlerinizi değerlendirmek için yatırım yapabilir, bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Miras konularınız var ise sonuç alabilirsiniz. İş kazançlarınızda değilimler yaşanabilir.

Başak ve yükselen başaklar

18 Mart dolunayının ev sahibisiniz yeni bir işe başlayabilir, yeni bir ilişki başlangıcı yapabilirsiniz. Fikirlerinizi söylemekten çekinmiyceksiniz.Dış görünüşünüz ile ilgiili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Akrep ve yükselen akrepler

18 mart dolunayı 11. Evinizde sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız,aşk, çocuk ,hayeller, umutlar alanınızda gerçekleşecek. Hedef ve halallerinizi gerçekleştirmek adına başlattığınız işler maddi ve manevi olarak size kazanç katkı sağlayabilir. Bazı yükselen akrepler bebek haberi alabilir.

Yay ve yükselen yaylar

18 Mart dolunayı 10. Evinizde kariyer ve toplum önündeki statünüzde değişimler yaşayabilirsiniz. Evinizi işinizi taşıyabilir, kazançlarınızı arttıracak yeni projeler içinde olabilirsiniz. İşinizde terfi edebilir geliriniz artabilir, iş arayanlar iş bulabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlaklar

18 Mart dolunayı 9. Evinizde hukuki konular, uzak yollar, yurt dışı, ticaret,yüksek öğrenim ,uzaktaki akrabalarınız ,seyahatler ile ilgili konular gündeminizde olucaktır. Yurt dışı seyahati yada eğitim ticaret konularında girişimlerde bulunabilirsiniz. Devam eden bir hukuksal süreciniz varsa sonuçlandırabilirsiniz.

Kova ve yükselen kovalar

18 mart dolnayı sizin 8. Evinizde borçlar, krediler ,miraslar,ortak gelirleriniz alanınızda. Beklediğiniz bir kredi süreciniz var ise sonuçlanabilir. Tazminat ve prim ödemeleriniz burs ödemelerinşz varsa bu dolunayla sonuç alabilirsiniz. Karşınıza ani bir borç vergi borcu yada unuttuğunuz bir borç çıkabilir. Sağlık açısından emeliyatlık durumlar ortaya çıkabilir.

Balık ve yükselen balıklar

18 Mart dolunayı 7. Evinizde ikili ilişkileriniz ,ortaklık konularınız, anlaşmalar gündeminizde olucak. İkili ilişkilerde yeni kararlar alabilir. Bir ortaklığa imza atabilirsiniz. Çevrenizden destek görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.