BUKET ORHAN - DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİSİ

BUKET ORHAN - DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİSİ

Astrolog Buket Orhan Dolunayın burçlara etkisini anlattı.

astbuk.jpgMarmaris'te yaşayan Astoloji uzmanı Buket Orhan Dolunayın burçlar üzerindeki etkilerini anlattı.

Başak burcunun 27 derecesinde 10:17 de gerçekleşecek. Anın yükseleni ikizler burcu dolunaydan en çok etki alacak olanlar balık, başak, ikizler, yay burcu ve bu burçlarda 27 derecede (+5)(-5) gezegen yerleşimi olanlar haritalarında başak burcu hangi ev ve alana düşüyorsa o konular gündeminizi oluşturacak.

2 mart jüpiteryen yeni ayda başlattığımız iş ve durumların, söylemlerin sonuçlarını yaşayacağız, Jüpiter kavuşumlu yeni ayda ne için adım attıysanız onun karşılığını alacaksınız. Jüpiterinde büyütme etkisiyle ne ekersen onu biçersin hasat zamanı katlanarak geri dönecektir.

Güneş balıkta, Jüpiter balıkta, Neptün balıkta, Merkür balıkta gökyüzünde balık burcunda gezegen stelyumu aktif
Güneş neptün kavuşumu affetmek, affedilmek konuları ile de ilgili olduğundan af yasası gündeme gelebilir. Nisan ayı gündemini oluşturabilir. Sanatsal faaliyetlerin artış göstereceği, Ülkemizde sağlık, tarım ve ekonomi ile ilgili konular, cezaevleri, hastaneler, dini kurumlar, iletişim, haberleşme, sosyal medya, internet, iş, çalışma ortamı ve koşulları, işçiler, hizmet sektörü, sağlık konuları, psikolojik konular ön planda olacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.