BU YILIN SON DOLUNAYI İKİZLER BURCUNDA

BU YILIN SON DOLUNAYI İKİZLER BURCUNDA

Astoloji uzmanı Buket Orhan gökyüzünden mesajları bizlere iletmeye devam ediyor.

İkizler burcunda dolunay 8.12.2022 saat 07:07 2022 yılının son dolunayı İkizler burcunun 16 derecesinde. Rigel yıldızı ile kavuşumda mavi alfa bir yıldız şöhret, ün, edebiyat, sanat kabiliyeti, zenginlik verir. Sert açılar alıyorsa servet kayıpları duyabiliriz. Ünlüler, sanat camiasında sert düşüşlere, itibar kayıplarına, dedikodu, skandal haberleri beraberinde getirebilir. Ayrıca biri ölümlü diğeri ölümsüz ikizler yıldızları castor ve pollux dolunaya eşlik ediyor olacak.

Mars ay ile kavuşumda geçmiş defterleri açıp hesapları kapatmak istercesine içinizde öldürdüklerinizi yeniden gündeme getirebilir. Karasızlıklar ,belirsizlikler, bağlanmak, ayrılmak gel-gitli bir zaman aslında. İkizlerin kararsızlığı Mars’ın Retro oluşu ikilemde kalan konular, seçenekler artık bir karar verme zamanı gibi görünse de olayları çift yönlü ele almak karar vermeden incelemek aceleci davranmamak önemli olacaktır.

Ana temamız iletişim ne olacaksa olsun dedirtebilir sabırsız bir enerji haklı olduğun yerde haksız olabilirsin. Duyacağın veya söyleyeceğin bir söz bitişleri getirebilir. Belirsizlik herkesi yorar. Kafanın içinde tilkiler dolaşır her şeyden şüphe edersin. Bazı gerçekler aldatma aldatılmalar yalanlar ortaya çıkabilir. Geçmiş ilişkilerden dönüşler, evlilikten dönenler tekrar bir araya gelebilir. Dolunay yöneticisi Merkür Oğlak burcunda konuşmalarda bir o kadar ciddi olacak gibi, cesaret verebilir. İçinde bulunduğunuz karamsarlığın aydınlanması için en ince detayına kadar irdelemek isteyebilirsiniz.

Dolunay ticaret,iletişim,sosyalmedya,yakın çevre,kardeşler,gazetecilier,basın/yayın/medya,eğitim/öğretim,öğretmeneler,akademisyenler, ulaşım,yollar,demir yolları,seyahat/komşu ülkeler, hisse senetleri konularını gündeme getirecektir.

Mars’ın etkisi dolandırıcılık, yolsuzluk, terör, askeri konuları, savaş konularını da gündeme taşıyabilir. Gizli kalmış bazı bilgiler, anlaşmalar ve skandal haberler medyayı sallayabilir. Polis/asker/sağlık çalışanları/doktorlar/kamu çalışanları/hastaneler/hapishaneler ve bakım evleri ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Dini konular, dini yerlere saldırılar yaşanabilir dünya genelinde ırkçı davranışlara şahit olabiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.