BU DİREKLERİ BURAYA KİM DİKTİ?

BU DİREKLERİ BURAYA KİM DİKTİ?

İçmeler Mahallesi’nde, fidanlama yapılan yanan alanlara bu elektrik direklerini kim dikti?Marmarisliler, fidan dikilen alanlara direkler konulmasına büyük tepki gösterdi.

İçmeler Mahallesi’nde geçen yıl çıkan büyük orman yangını sonrası kül olan alanların tekrar eski haline dönmesi için seferber olan Marmarisliler, bugün karşılaştıkları manzara ile şok oldu. Fidan dikmek için giden vatandaşlar, su deposu civarına direklerin konulduğunu görünce şaşırdı. Yeniden ağaçlık alanların oluşması için dikilen direkler kim tarafından konulduğu merak konusu oldu. Marmaris’te yanan alanlarla ilgili yetkili kurumların direkleri kimin diktiği hakkında bilgi sahibi olmadığı iddia edildi.Yaşanan bu şok edici durum sosyal medya platformlarında paylaşılarak “Acil direkler kaldırılmalıdır, yanan alanlarda fırsatçılık yapılıyor” yorumu yapıldı.

KİMSENİN HABERİ YOK

Marmaris doğasını korumak ve geliştirmek için seferber olan duyarlı vatandaşlar yetkili kurumlara tepkilerini sosyal medya aracılığıyla iletti. Kurumlardan bir çözüm bulamadıklarını ve çare olarak sosyal medya da seslerini duyurmak istediklerini ifade eden duyarlı Marmarisliler, “ Büyük yangın sonrası tekrar yeşil alanların oluşması için herkes fidan ve tohum dikimi için seferber olmuş iken bu fırsatçıların kim olduğunu bulamadık. Hangi kurumu aradıysak haberleri yok araştıralım dediler. Fidan dikilen alanların ortasına bir gece de direk dikmişler. Bir an önce bunların kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.