BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ KARDAN YOLDA KALANLARA ÇAY İKRAM ETTİ

BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ KARDAN YOLDA KALANLARA ÇAY İKRAM ETTİ

Muğla ve ilçelerinde yağan kar yağışı nedeni ile yollarla trafik kontrolleri arttırıldı, araçların lastiklerinin kar lastiği olup olmadığı kontrol edildi.

whatsapp-image-2022-01-25-at-11-36-11.jpeg Trafiğe çıkmaları uygun olmayan lastikli araçlar istasyonlarda beklediler. Bekleyen araç sürücülerine ve yolculara trafik ekipleri çay ikram etti.

Marmaris Bölge Trafik ekipleri gece saatlerinde başlayan kar yağışı sebebi ile sabaha kadar aksayan trafiği kontrol ettiler. Marmaris’e giriş ve çıkış noktalarında lastikleri kış mevsimine uygun olmayan araçları ilçe dışına göndermediler. Özellikle akaryakıt istasyonlarında bekleyen sürücülere ve belediye ekiplerine çay ikram ettiler.

whatsapp-image-2022-01-25-at-11-36-09-1.jpeg

Marmaris Bölge Trafik Denetleme istasyon Amirliği yetkilileri vatandaşların kar lastiği olmadan yola çıkmamalarını, olabilecek kazalara karşı temkinli olunması gerektiğini belirttiler.

whatsapp-image-2022-01-25-at-11-36-09.jpeg

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri kar yağışının bu gece de aralıklı devam edeceğini, sıcaklıkların 0 ile -4 civarında seyredeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.