Boğa Burcunda süper yeni ay

Boğa Burcunda süper yeni ay

Burçlar ve yükselen burçlar

Bugün sizlere müjdeli bir haberimiz var! Gökyüzünde Boğa burcunda gerçekleşecek olan süper yeniay, hayatınızda muhteşem bir dönüşümün habercisi. Bu yeniay, hayatınızdaki tüm alanlarda yeşeren bir dönemin başlangıcı olacak.

Rotanızı mutluluk, aşk, huzur, keyif, bolluk, zenginlik, şöhret ve yenilik olarak belirleyin. Bu dönemde bol para, büyük ve kalıcı aşk, mutlu ve uzun evlilikler ile karşılaşabilirsiniz.

Saat 06:21'de gerçekleşecek olan bu süper yeniay, yılın en şanslı günü olarak kayda geçecek. Ay ve Jüpiter'in Boğa burcunda son kez kavuşması, uzun süre hayatınıza etki edecek bir bolluk, bereket, sevgi ve aşk enerjisi bırakacak. Bir sonraki boğa burcunda ki bu kavuşum, 12 yıl sonra tekrar edecek.
Ama bize uzun vadeye yayılan, büyüyen fırsatlar bırakacak.

Geçmişte yaşadığınız zorluklar ve endişeler artık geride kalacak. Bu dönemde, geçmişin izlerini silerek hayatınızı doğanın kendini yenilemesi gibi taze bir başlangıçla yeşerteceksiniz.

Uranüs etkili yeniay ve Boğa burcunda toplanmış gezegenler, size muhteşem fırsatlar, şans ve aşk getirecek. Bu dönemde, beklenmedik sürprizlerle dolu yeni başlangıçlar ve kavuşmalar yaşayacaksınız. İnançla adım atın ve bu muhteşem enerjiyi kabul edin.

Her bir burç için ayrıca şunları söyleyebiliriz:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Yepyeni kazanç kapıları açılacak sana, yükselen gelirler ve cesaretle giriştiğin yeni işlerden alacağın kazançlarla kendine olan öz değerin öz güvenin daha çok parlayacak. Bu enerjiyle yeteneklerinde açığa çıkartıp, kazanç elde etmek adına yeni başka girişimlerinde olacak. İçindeki para yaratma yeteneği uyanıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: İşte değişimi isteyen bir Boğa ???? Şimdiye kadar içinde bin kez yapmak istediğin ama bir türlü cesaret edemediğin imaj değişikliğini bu dönem yapmak isteyeceksin. Güzelliğinle göz kamaştırıyorsun. Önce kendini düşünecek ve her alanda önce kendine yatırım yapmak isteyeceksin.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Bu dönem iç dünyanla iletişimin daha çok olacak. Bilinçaltı kayıtlarından özgürleşeceksin ve yepyeni, kendini daha iyi tanıyan bir İkizler olacaksın. Spiritüel mesajlar, ilahi bir güçle inanamayacağın mucizeler getiriyor. Bu sefer seyahatin içindeki evrenine olacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Oh be! Geçmişin gölgesinden, duygusal taranasınasın veriyorsun. Bunu yaptığın anda hayatın değişecek. Bambaşka sosyal çevre, bol iletişim, güvenilir dostluklar kuracağın, keyif alacağın, yemeli, içmeli gezmeli, konforlu arkadaş çevren sabırsızlıkla seni bekliyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: İşte sahnelerin aranan ışığı! Mesleğin ne olursa olsun bu dönem beklenmedik gelişmelerle ışığın parlayacak. Kariyer hayatında yeni gelişmeler, fırsatlar, sürprizler umudunu yitirdiğin terfiler geliyor. Işığın zirvede parlıyor. Kısacası tahtın sahibi geliyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Bu dönem sınırlarını aşmaya kararlısın. Bir anda gelişen olaylar seni bambaşka ülkelere, bambaşka inançlara taşıyabilir. Detaylara kaybolmak yerine yeni ufuklara açılmayı deneyimleme heyecanın var. Okült konularda derin bilgiler edinmek, değişik kültürler tanımak, dünyayı gezmek isteyeceksin. Şimdiden vizelerini, uçak biletlerini hazırla derim.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: İşte en sevilen gelir kaynağı… Eşinden, ailenden bol para, beklenmedik, sürpriz yatırımlar gelebilir. Miras, nafaka ve mahkemeler konusunda çok şanslısın. Hayatına adaletli ve cömert biri girecektir. Bu dönem borçlar biter, gelirler artar.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Bir anda inanılmaz teklifler alabilir, şaşırabilirsin. Mesela; partnerin gelir, hadi evleniyoruz der ve kendini nikah dairesinde bulabilirsin. Ya da partnerin sürprizleri nasıl doğru biriyle olduğun İş ortaklığı ile ilgili kazançlı birlikteliklerde gündeme gelebilir. İlişkilerinle bu dönem maddi manevi zenginleşiyorsun.

YAY VE YÜKSELEN YAY:
Hep özgürce çalışmak istememiş miydin ve bunu yaparken işini büyütmek? İşte şimdi hayatının en verimli, üretken ve bir o kadar rahat iş hayatına yenilik getiriyorsun. Yeni iş başlangıçları, bol kazançlı işler hepsi ‘inanamıyorum’ dedirtecek sürprizlere geliyor. Ayrıca evcil ev dostluları sahiplenebilir ya da yavrulayabilirler.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Bu dönem son yılların en ihtişamlı günlerini yaşayabilirsin. İsteklerin ve arzuların ön planda. Aşk desen var, flört desen sende, şans desen bol, egon yüksek. Kendini aşk için ortaya koyacaksın. Kendinden sosyal çevrede oldukça söz ettirecek güzellikte olmana sen bile şaşırabilirsin. Ayrıca çocuklarla ilgili güzel gelişmeler söz konusu. Hayat sana güzel bu günlerde!

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Sürpriz bir şekilde ailenden gelecek kazançlarla veya destekle hayatını bir anda değiştirebilirsin. Aile işleriyle alakalı işlerden kazançlar gelirken, özgürlüğüne hitap eden bir yere bir anda taşınabilir, evini değiştirebilir, yeni gayrimenkul alabilir veya yatırım yapabilirsin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Bu dönem içeriye değil dışa dönüksün. Arkadaşlarınla kısa seyahatler, spontane gelişen hareketlilikler, yenilik getiren haberler alabilirsin. Bu dönem aldığın mutluluk haberlerini paylaşmak isteyeceğin için telefonun sürekli meşgul olabilir. Kafanı meşgul eden tüm soruların yanıtını, sürpriz bir şekilde öğrenecek ve rahatlayacaksın. Kafan rahat, sen rahat!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.