BELEDİYE YILBAŞI KERMESİ FİYATLARI UYGUN

BELEDİYE YILBAŞI KERMESİ FİYATLARI UYGUN

Marmaris Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda düzenlenen yılbaşı kermesine başka şehirlerden katılan esnaflar stant açtı. Yöresel gıda ürünlerinin satıldığı kermeste fiyatların bahsedilen yüksek fiyatların altında olduğu görüldü.

Marmaris Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda açtığı yılbaşı kermesi ilgi görmeye devam ediyor. Birçok şehirden gelen yöresel üreticilerin yüksek fiyat etiketi ile satış yaptığı iddiaları ortaya atıldı. Yerinde yaptığımız incelemelerde fiyatların Marmaris piyasasına göre çok az aşağıda olduğu görüldü. Ayrıca karınca tabir edilen oyuncakların ise çocuklara ücretsiz olduğu öğrenildi. Ayrıca Marmaris esnafına stant açması için fiyat indirimi ve öncelik verilmesine rağmen katılım olmaması şaşırttı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise megafonla uyarıda bulunarak sosyal mesafe kuralına uyulmasını ve maske takılmasını istedi.

Alışverişe gelen vatandaş ise, “ Fiyatlar piyasaya göre uygun. Ayrıca çocuklarımızla dolaşıp zaman geçirebiliyoruz. Gündüz hava güzel ama akşam soğuk olduğu için dışarı çıkmıyoruz. 10 gün bir canlılık olacak. Marmaris Belediyesi yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.