BELEDİYE İLGİSİZLİĞİ MARMARİSLİ AİLELERİ BEZDİRDİ

BELEDİYE İLGİSİZLİĞİ MARMARİSLİ AİLELERİ BEZDİRDİ

Çocuk parkları ve enerji dağılım binalarına vandalların saldırısı her geçen gün artarken MARMARİS BELEDİYE ve yetkililerin duyarsız kalması yurttaşların tepkisine neden oldu. Aileler, “ Bu kadar mı zor bunların tamiri. Herkes üç maymunu oynuyor" dedi.

Marmaris’in hemen hemen her sokağında bulunan çocuk parkları bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı kaderine terk edildi. Enerji nakil binaları da yazı tahtasına çevrildi. Parklardaki yumuşak parkelerin kırılması, oyuncakların zarar verilmesi ailelerin tepkilerine neden oldu. Kaderine terk edilen oyun parklarında çocukların kimileri düşerek hafif yaralandı. Kimi çocuklar bakımsız olan oyuncakları oynayamadı. Aileler, çocuk parklarının bakımsız ve kaderine terk edilmesine isyan ederken duyarsızlıktan şikâyetçi oldu.

HERKES ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR

Çocuk parklarında yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Hediye Gedik, Birsen Küçük, Ayşegül Dereli, “ Bizim bu sorunları sosyal medyadan veya belediye iletmeden denetleme yapılarak çözüm olmalıdır. Memur zihniyeti ile çalışan belediye yetkilileri çocuk parklarını denetlemeli varsa bildirmelidir. İki defa bozuk parkeler yüzünden çocuklarımız düştü. Oyuncaklar bozuk. Geçmiş dönem belediye yönetiminde çocuk parklarına kamera konulmuştu ve eksik kalanlar tamamlanacaktır. Marmaris’in görünen yüzü bakılıyor ama arka sokaklar kaderine terk edilmiş. Her zaman olduğu gibi Vandallar olacaktır. Fakat suçu Vandalları atıp kolay yoldan sıyrılmak yerine asli görevlerini yapmalılar. İlçemizde tek belediye değil birçok kurum üç maymunu oynamaktalar. Burada çocuklarımızın başına bir şey geldiğinde bunun sorumlusu belediyedir” dedi.

YAZI TAHTASINI ÇEVİRDİLER

Sokak ve caddeler de bulunan enerji nakil binaları da yazı tahtasına çevrildi. İnsan ve araç sirkülasyonunun yoğun olduğu sokaklarda bile Vandallar duvarları çeşitli yazılar yazıp şekiller çizdiği görüldü. Vatandaşlar, bu bina sorumlusu kurumlar, zabıta ve polis nerede diye sosyal medya platformlarından sitemlerini iletti.

POLİS VE ZABITA NE YAPAR?

İsmi bizde gizli bazı vatandaşlar ise, " Bizim huzur ve güvenliğimizi sağlayacak polis ve zabıta ne yapıyor? Her gün geçtikleri sokak ve mahallelerde bunları görmüyorlar mı ? Polis ve zabıtaların aileleri, çocukları yok mu ? Marmaris'te artık biz derdimizi anlatacak ve çözüm bulacak bir makam bulamayacak mıyız?" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.